Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Famagusta: Η πολυαναμενόμενη συνάντηση της Χριστίνας με τον χαμένο της γιο

Famagusta: Η πολυαναμενόμενη συνάντηση τ...

Tι θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Η Χριστίνα αφηγείται την ιστορία της στο ντοκιμαντέρ του Μάικλ στο νέο επεισόδιο της σειράς «Famagusta», την Κυριακή 12 Μαΐου, στις 22:40, στο MEGA.

Έχοντας αφήσει πίσω τους όσα τους εμπόδιζαν, μητέρα και γιος θα ξαναζήσουν τις τραυματικές στιγμές του αποχωρισμού. Η Χριστίνα περιγράφει στην κάμερα του ντοκιμαντέρ τα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή της για πάντα, μετά την τουρκική εισβολή του ’74.

Η Σιμώνη εκλιπαρεί τον Μάικλ να διακόψουν την παράνομη σχέση τους, όμως εκείνος αντιστέκεται. Η Μαριάννα παίρνει μια παράτολμη απόφαση που θα ξαφνιάσει τον Θοδωρή στη φυλακή.Η Σοφία μαθαίνει έντρομη πως ο γιος της γνωρίζει πως είναι υιοθετημένος.

 Τι θα δούμε στο 13ο επεισόδιο της σειράς «Famagusta»… 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13 (Κυριακή 12 Μαΐου):

 Σε flashback από το 1974, ο φοιτητής Αντρέας στο Λονδίνο, συναντά τυχαία τον ενός έτους Μάικλ… Στο σήμερα, η Σοφία ενημερώνει τη Μαίρη πως ο Μάικλ γνωρίζει πως είναι υιοθετημένος, και ζητά την βοήθειά της. Η Χριστίνα αφηγείται στην κάμερα του ντοκιμαντέρ όλα τα τραγικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην εισβολή και μιλά εκ βαθέων για την προσωπική τραγωδία που βίωσε.

Η Ιφιγένεια νιώθει ανήμπορη μπροστά στις αναπόφευκτες εξελίξεις γύρω από την κατάσταση της υγείας του Παύλου. Ο Μάικλ και η Σιμώνη – γεμάτη ενοχές για την απιστία της – περνούν ένα παθιασμένο διήμερο μαζί στο Λονδίνο.

Η παράτολμη Μαριάννα επισκέπτεται τον Θοδωρή στη φυλακή και του ανακοινώνει πως θα τον υπερασπιστεί στην έφεση, καθώς θέλει το παιδί τους να μεγαλώσει με τον πατέρα του. Η Σιμώνη παραδέχεται στον Μάικλ πως η σχέση τους είναι αδιέξοδη, γιατί δεν μπορεί να χωρίσει τον σύζυγο της, όμως εκείνος αρνείται να παραδώσει τα όπλα.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, στον ρόλο του Παππού ο Γιώργος Ζένιος

Βασιλική Τρουφάκου, Νεοκλής Νεοκλέους, Σοφία Καλλή, Στέφανος Μιχαήλ, Αντρέας Τσέλεπος, Αστέρω Κυπριανού, Δάφνη Κιουρκτσόγλου, Μαριάννα Σάντη, Βαγγέλης Κακουριώτης, Χριστίνα Παπαδοπούλου,  Δημήτρης Αντωνίου, Γρηγόρης Γεωργίου, Λουκία Μουσουλιώτη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Ανδρέας Χρυσάνθου

Και τα μικρά παιδιά: Άγγελος Γεωργίου και Αντρέας Χριστοδούλου

Στον ρόλο του Αρχιεπισκόπου Μακάριου, ο Γρηγόρης Βαλτινός

Στον ρόλο της Χαρίτας Μάντολες, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Έρευνα και συγγραφή αληθινών ιστοριών των αγνοουμένων: Δημήτρης Τοκαρής

Σύμβουλος Δραματουργικής Εξέλιξης: Κώστας Καπώνης

Concept: Βάνα Δημητρίου – Αντρέας Γεωργίου

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ραφαέλος Γεωργίου

Πρωτότυπη Μουσική: Χρίστος Στυλιανού

Επιμέλεια Μουσικής: Πέτρος Σεργάκης

Executive Producer: Κούλλης Νικολάου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight