Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Root – το vegan spot στο κέντρο της Πάτρας που τρέλανε τον ουρανίσκο μας

Root – το vegan spot στο κέντρο της Πάτρ...

Αν δοκιμάσετε έστω και μία φορά, αποκλείεται να μην επιστρέψετε για κάτι ακόμα…

Άνοιξε πριν από μερικές μέρες στο κέντρο της Πάτρας και αναμένεται να γίνει το αγαπημένο spot για καφέ και γλυκές ή αλμυρές λιχουδιές όσων επιλέγουν τη vegan διατροφή αλλά όχι μόνο.

Στο Root, που ξεχωρίζει για τη μίνιμαλ αισθητική και την cosy ατμόσφαιρα, όλα είναι χειροποίητα. Μπορείτε να έρθετε από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα για να απολαύσετε καφέ εξαιρετικής ποιότητας arabica 100% με πιστοποίηση fair trade και bio certification, ποικιλία από ζεστά και κρύα ροφήματα, φρεσκοστυμμένους χυμούς φρούτων και δροσερά δυναμωτικά smoothies, παρέα με ό,τι επιλέξετε από το μενού γλυκών και αλμυρών επιλογών, όλα φτιαγμένα από τους ζαχαροπλάστες ιδιοκτήτες του.

Φρεσκοψημένα γλυκά που σου σπάνε τη μύτη από τα αρώματα, αφράτα χειροποίητα κρουασάν σε διάφορες γεύσεις, λαχταριστά κούκις, κέικ, μπάρες, γλυκά ψυγείου και ένα σωρό ακόμα λιχουδιές, ετοιμάζονται καθημερινά με υψηλής ποιότητας υλικά, τέχνη και πολύ μεράκι, και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό μιας και οι γεύσεις δεν μαρτυρούν σε τίποτα ότι μπορεί να είναι vegan. Από το μενού δε λείπουν και τα αλμυρά σνακ, όπως σάντουιτς, τορτίγιες και αλμυρά κρουασάν, σε vegan και μη εκδοχές, για όλα τα γούστα.

Αν λοιπόν είστε fans μιας πιο υγιεινής διατροφής ή αν απλά θέλετε οτιδήποτε τρώτε να είναι φρεσκοφτιαγμένο και με αγνά υλικά, στο Root θα βρείτε υπερ-νόστιμες επιλογές που "μαρτυρούν" ποιότητα.

Από το μενού δε λείπουν και επιλογές για όσους ακολουθούν πλήρη διατροφή χωρίς περιορισμούς, με συνταγές εστιασμένες πάντα στην ποιότητα των πρώτων υλών.

Το σίγουρο είναι ότι όποιες κι αν είναι οι διατροφικές σας επιλογές, αν δοκιμάσετε έστω και μία φορά κάτι από το μενού του Root, αποκλείεται να μην επιστρέψετε για κάτι ακόμα…

Σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα το Black sandwich: ψωμί με ενεργό άνθρακα, μαρμελάδα ντομάτας-πιπεριάς, γραβιέρα και baby σπανάκι, το Almond Cinnamon Roll vegan: ρολό κανέλας γεμιστό με κρέμα αμυγδάλου, & εκμέκ vegan με σιροπιασμένο τσουρέκι με άρωμα μαστίχας και βελούδινη κρέμα βανίλιας με αμύγδαλο!

Δείτε το μενού εδώ rootthevegetarianproject.gr/menu και απολαύστε τα στον φιλόξενο χώρο του, πάρτε τα take away ή καλέστε στο Τ.: 261 600 8591 για να σας τα φέρουν στον δικό σας χώρο.

ROOT - THE VEGETERIAN PROJECT

Κολοκοτρώνη 54, Πάτρα 

Τ.: 261 600 8591

rootthevegetarianproject.gr

FB: Root:thevegetarianproject

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life