Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα 5 ζώδια που θα δουν βελτίωση στις σχέσεις τους μέχρι τον Μάιο του 2025

Τα 5 ζώδια που θα δουν βελτίωση στις σχέ...

Μια Νέα Σελήνη φέρνει πάντα μια ευκαιρία για μια νέα αρχή.

Η Έκλειψη Ηλίου της Νέας Σελήνης στον Κριό στις 8 Απριλίου παρείχε μια εκπληκτική στιγμή για ανάπτυξη στις σχέσεις πολλών ισχυρών ζωδίων.

Μια Νέα Σελήνη φέρνει πάντα μια ευκαιρία για μια νέα αρχή.

Ακόμα, μια Ηλιακή Έκλειψη μεγεθύνει αυτή την ενέργεια, και καθώς είναι η δεύτερη έκλειψη στον Κριό στον τρέχοντα κύκλο μας, μπορεί να επανεξετάζετε θέματα του παρελθόντος από τον Απρίλιο του 2023. Είναι σημαντικό να θυμάστε, όμως, ότι οι εκλείψεις αποτελούν μέρος μιας μεγαλύτερης ιστορίας στη ζωή σας, την οποία δεν πρόκειται να δείτε να ολοκληρώνετε μέχρι να κλείσει ο κύκλος τον Μάιο του 2025.

 Ο Ερμής θα εξακολουθεί να είναι ανάδρομος στον Κριό και αυτό θα προσθέτει σε αυτή την περίοδο που ρίχνετε συνειδητά ρυθμούς και τιμάτε κάθε βήμα της ρομαντικής διαδικασίας.

Αν και αυτή εξακολουθεί να είναι μια περίοδος για να προβληματιστείτε και να προσέξετε τυχόν πρώην συντρόφους που προσπαθούν να επιστρέψουν, ο Ερμής στον Ηλιόφωτο πλανήτη και με τον Ήλιο στον Κριό την Παρασκευή 12 Απριλίου έρχεται μεγάλη αλλαγή, καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας βγήκε από τον κόσμο των σκιών και ένα νέο κεφάλαιο ξεκίνησε.

Αυτό αντιπροσωπεύει το δεύτερο μισό της ανάδρομης πορείας του, κατά τη διάρκεια του οποίου θα οδηγηθείτε να εφαρμόσετε όσα μάθατε. Αφήστε τον εαυτό σας να εξασκηθεί στο να ζει την στιγμή. Μάθετε ότι αν και η καρδιά σας τα θέλει όλα αμέσως, είναι επίσης ασφαλές να επιβραδύνετε και να απολαμβάνετε το σταθερό χτίσιμο μιας ερωτικής σχέσης που θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, ανεξάρτητα από την εποχή στην οποία μπορεί να βρίσκεστε.

Τα ζώδια των οποίων οι σχέσεις βελτιώνονται λόγω των συνεχιζόμενων επιδράσεων της Ηλιακής Έκλειψης μέχρι τον Μάιο του 2025:

Ζυγός
Αν και όλοι ένιωσαν τη δύναμη της Ηλιακής Έκλειψης στον Κριό στις 8 Απριλίου, για εσάς, ήταν πραγματικά μια καταλυτική στιγμή στη ρομαντική σας ζωή. Οι Δεσμοί της Μοίρας κινούνται στον Κριό και τον Ζυγό από το καλοκαίρι του 2023, αν και υπήρξε μια μικρή προεπισκόπηση του τι επρόκειτο να συμβεί τον Απρίλιο του 2023.

Αυτό αντιπροσωπεύει ένα τεράστιο μετασχηματισμό για τον εαυτό σας και την ερωτική σας σχέση, αλλά μην αισθάνεστε ότι πρέπει να βιαστείτε σε αυτή τη διαδικασία, επειδή το σύμπαν έχει πάντα ένα σχέδιο.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό στις 25 Μαρτίου άνοιξε την Πύλη των Εκλείψεων. Επίσης, σας έδωσε την ευκαιρία να προβληματιστείτε για τον εαυτό σας, για το τι πραγματικά θέλετε και για τις προσωπικές πεποιθήσεις και τα συναισθήματα που έχετε και διέπουν τις ερωτικές σας επιλογές.

Αυτό ήταν ένα άνοιγμα για εσάς, και για πρώτη φορά βιώσατε μια επιφοίτηση γύρω στις 14 Οκτωβρίου 2023, με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Τώρα, καθώς η Πύλη των Εκλείψεων κλείνει με την Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό στις 8 Απριλίου στον ερωτικό σας τομέα, εστιάστε εκεί που αισθάνεστε ότι θα οδηγηθείτε προς μια νέα αρχή.

Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να μπορέσετε να αποκτήσετε αυτό που θέλετε για τον εαυτό σας και από την αγάπη. Μην κρατιέστε και πείτε την αλήθεια σας ή εκφράστε την αγάπη σας, Αν και αυτό το ρομαντικό ταξίδι στο οποίο βρίσκεστε θα συνεχίσει να εξελίσσεται κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, κάντε υπομονή καθώς το βλέπετε να γίνεται όπως το ονειρεύεστε.

Παρθένος
Επικεντρώστε την ενέργειά σας τώρα στη δημιουργία χρόνου για επανασύνδεση και ρομαντισμό. Η Ηλιακή έκλειψη, ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονταν στον Κριό, δημιουργώντας το χώρο για να σκεφτείτε τι θέλετε να βελτιώσετε στη σχέση σας και δίνοντάς σας την επιθυμία να το κάνετε.

Αλλά για να νιώσετε πραγματικά αυτή τη σπίθα της επανασύνδεσης, θα πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε τη σχέση σας προτεραιότητα στη ζωή σας. Όχι με έναν τρόπο που θυσιάζει την ανάπτυξη ή τη δύναμή σας, αλλά γνωρίζοντας ότι η σύνδεσή σας αξίζει την επένδυση σας.

Η ενέργεια του Κριού κυριαρχεί σε θέματα που σχετίζονται με την επιθυμία, την οικειότητα, τη σύνδεση, αλλά και την αναγέννηση. Είτε πρόκειται για την προσέλκυση ενός νέου συντρόφου είτε για την αναζωπύρωση μίας ήδη υπάρχουσας σχέσης, η Ηλιακή έκλειψη, η Αφροδίτη, ακόμη και ο ανάδρομος Ερμής σε αυτό το ζώδιο της φωτιάς σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε αυτό που θέλετε. Η ενέργεια αυτή σας έδωσε ακριβώς την ώθηση που χρειάζεστε για να προχωρήσετε μπροστά αντί να λέτε τι θα γινόταν αν ή να αναπολείτε το παρελθόν.

Προσπαθήστε να προγραμματίσετε πολύ σύντομα ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας ή το πρόσωπο που αγαπάτε. Είτε πρόκειται για μερικές μέρες άδεια από τη δουλειά είτε για ένα Σαββατοκύριακο μακριά, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η σχέση σας θα βελτιωθεί μόνο αν αφιερώσετε χρόνο για να τη βελτιώσετε.

Προσπαθήστε να «αγκαλιάσετε» λίγο από την ενέργεια του Κριού και να είστε πιο τολμηροί όταν πρόκειται να πείτε αυτό που αισθάνεστε ή θέλετε, καθώς η σαφήνεια θα βοηθήσει τον σύντροφό σας να γνωρίζει ακριβώς πώς χρειάζεστε να σας αγαπούν.

Τοξότης
Όταν έχετε βρει το πρόσωπο που ονειρευόσασταν, αυτό δεν σημαίνει ότι το ταξίδι για την εμβάθυνση της σύνδεσής σας έχει τελειώσει. Ακόμα και η διαδικασία μιας σχέσης, από τον αρραβώνα μέχρι την πρόταση γάμου, χρησιμεύει ως ευκαιρία για ανάπτυξη και εξερεύνηση της αγάπης που μοιράζεστε.

Αυτή η χρονιά θα φέρει μια σημαντική ρομαντική δέσμευση ή την πιθανότητα διεύρυνσης της οικογένειάς σας, οπότε η ιδέα δεν είναι ότι πρέπει να βιαστείτε, αλλά να είστε πρόθυμοι να πάρετε την ώθηση προς τα εμπρός όταν το σύμπαν σας το προσφέρει.

Η Νέα Σελήνη της Ηλιακής Έκλειψης στον Κριό φώτισε τον οίκο του γάμου, της δέσμευσης, των παιδιών και της χαράς. Επειδή ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στον Κριό όλο το χρόνο, θα δείτε σημαντική πρόοδο σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας.

Έχουμε και τον ανάδρομο Ερμή και είναι γνωστό ότι δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε νέα πράγματα. Ίσως βρεθείτε να επιστρέφετε σε μια δέσμευση που είχατε κάνει στο παρελθόν ή είχατε συζητήσει με τον σύντροφό σας.

Δεν υπάρχει ποτέ ένας μόνο σωστός τρόπος για να δημιουργήσετε μια σχέση, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν φορές που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μερικές προσπάθειες για να ακολουθήσετε το μονοπάτι που είναι σε ευθυγράμμιση με την καρδιά σας.

Η ενέργεια που σας δίνει η Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό δεν αφορά μόνο τη βελτίωση της σχέσης σας, αλλά και την προώθησή σας στο επόμενο επίπεδο δέσμευσης, αρκεί να είστε πρόθυμοι να αναπτυχθείτε μαζί και να καταβάλλετε προσπάθεια.

Αιγόκερως
Οι συνεχιζόμενες επιδράσεις της Ηλιακής Έκλειψης στον Κριό φέρνουν βελτιώσεις για εσάς λίγο πιο κοντά στο σπίτι σας, καθώς καθοδηγείστε να κάνετε βελτιώσεις στη δεσμευμένη σχέση σας και στην αίσθηση οικιακής οικειότητας που μοιράζεστε με το σύντροφό σας.

Η ενέργεια του Κριού κυριαρχεί στον τομέα της ζωής σας που αφορά τις ρίζες σας, ενσωματώνοντας θέματα σπιτιού, οικογένειας, διαβίωσης και συνεργασίας. Οδηγείστε τώρα να κάνετε βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας, είτε πρόκειται για την απόφαση να συγκατοικήσετε, είτε για την αγορά ενός νέου σπιτιού, είτε για την αποκατάσταση των σχέσεων με άλλα μέλη της οικογένειας, γεγονός που μπορεί να βελτιώσει τη ρομαντική σας σχέση.

Η Νέα Σελήνη της Ηλιακής Έκλειψης στον Κριό ενώθηκε με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εστιάσετε την ενέργειά σας στην ανάπτυξη των βάσεων σας. Αν σκεφτόσασταν να προσεγγίσετε ένα μέλος της οικογένειας με το οποίο είχατε μια διαταραγμένη σχέση, τότε αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε.

Μπορείτε επίσης να αρχίσετε να εξετάζετε ακίνητα, αν το σχέδιο σας είναι μια μετακόμιση, αλλά προσπαθήστε να μην κάνετε καμία προσφορά πριν από την ορθή πορεία του Ερμή στις 25 Απριλίου.

Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι η ενέργεια αυτή απλώς σας κάνει να αναπτύξετε μια βαθύτερη εκτίμηση του συντρόφου σας και της αξίας που προσθέτει στη ζωή σας, ειδικά αν ζείτε ήδη μαζί ή περνάτε σημαντικό χρόνο ο ένας με τον άλλον.

Αφήστε αυτό να αποτελέσει μέρος μιας μεγαλύτερης μετατόπισης προς την κατεύθυνση να αγκαλιάσετε πραγματικά αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, όπου δεν έχει σημασία μόνο η επιτυχία στην καριέρα, αλλά στην αγάπη.

Κριός
Περάσατε μια σημαντική συναισθηματική συνειδητοποίηση με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 25 Μαρτίου. Η ενέργεια του Ζυγού διέπει τις ρομαντικές σας σχέσεις και τα ερωτικά σας θέματα. Με τους Δεσμούς της Μοίρας, οι οποίοι κυβερνούν τη σειρά των εκλείψεων στον Κριό και τον Ζυγό μέχρι τον Μάιο του 2025, μπορείτε ήδη να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε μια εξαιρετικά μεταμορφωτική περίοδο της ζωής σας.

Έτσι, ενώ είναι σημαντικό να αδράξετε τις ευκαιρίες, είναι επίσης ζωτικής σημασίας να θυμάστε ότι δεν υπάρχει βιασύνη για το είδος της αλλαγής που πραγματικά επιθυμείτε.

Η Έκλειψη Ηλίου της Νέας Σελήνης στον Κριό ήταν μέρος μιας μεγαλύτερης ιστορίας που διανύετε. H ενέργεια του Κριού κυβερνά τον οίκο που αφορά τον εαυτό σας και εκεί ακριβώς πρέπει να εστιάσετε αυτή τη στιγμή για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες για ρομαντική ανάπτυξη στη ζωή σας.

Η Ηλιακή έκλειψη, ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο ανάδρομος Ερμής βρίσκονταν όλοι στον Κριό. Καθένας από αυτούς εξυπηρετεί ένα σημαντικό μέρος αυτής της τόσο απαραίτητης για εσάς διαδικασίας.

Η Ηλιακή Έκλειψη και η Νέα Σελήνη σας έφεραν το νέο ξεκίνημα που πραγματικά είχατε ανάγκη, ενώ η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να αγαπήσετε τον εαυτό σας μέσα από την περίοδο προβληματισμού και ανάπτυξης, στην οποία σας οδηγεί ο ανάδρομος Ερμής.

Πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι χρειάζεστε από την αγάπη, και αυτό επηρεάζει και το με ποιον θα επιλέξετε να συνεργαστείτε. Ό,τι κι αν συνέβη με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 25 Μαρτίου, πρέπει να είστε πρόθυμοι να το απελευθερώσετε, ώστε να έχετε χώρο για τη νέα φρέσκια ενέργεια που θα μπει στη ζωή σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being