Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κ. Σβόλης: Στην αστυνομία για την καταγγελία περί επίθεσης σε συμβασιούχους - Τι ζήτησε

Κ. Σβόλης: Στην αστυνομία για την καταγγ...

"Ζητάμε από την ΕΛΑΣ να «ανοίξουν» οι κάμερες που υπάρχουν στο σημείο και στην γύρω περιοχή", αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης

Τις πύλες του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος πέρασε πριν από λίγο η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» του Κώστα Σβόλη, έχοντας συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Θ. Τσάτσαρη, αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Όπως τονίζει "η επίσκεψη έγινε με αφορμή την καταγγελία για ξυλοδαρμό από αγνώστους κουκουλοφόρους, συμβασιούχων, οι οποίοι έκαναν κατάληψη στο δημαρχείο της Πάτρας" και ζητήθηκε "να «ανοίξουν» οι κάμερες που υπάρχουν στο σημείο και στην γύρω περιοχή, ώστε να διαπιστωθεί το τι ακριβώς έχει γίνει. "

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η επίσκεψη του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων, των δημοτικών συμβούλων Μάχης Σιώρου, Γιώργου Μαντζουράνη και Παναγιώτη Ζαφειρόπουλου κι άλλων στελεχών της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» έγινε με αφορμή την καταγγελία για ξυλοδαρμό από αγνώστους κουκουλοφόρους, συμβασιούχων, οι οποίοι έκαναν κατάληψη στο δημαρχείο της Πάτρας, διεκδικώντας το δικαίωμα στην εργασία.΄

Ζητάμε από την ΕΛΑΣ να «ανοίξουν» οι κάμερες που υπάρχουν στο σημείο και στην γύρω περιοχή, ώστε να διαπιστωθεί το τι ακριβώς έχει γίνει. Παράλληλα, ζητάμε ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή για πιθανό ραντεβού την ερχόμενη Δευτέρα στο Υπουργείο Εργασίας, στο οποίο θα είμαστε παρόντες. Τέλος, ζητάμε την άμεση συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να ειπωθούν οι αλήθειες ενώπιον των πατρινών!

Από την πρώτη στιγμή έχουμε ξεκαθαρίσει στη θέση μας: Υπέρ του δικαιώματος των συμβασιούχων στην εργασία. Κατά της βίας, της τοξικότητας και του μίσους. Υπέρ των πολιτών της Πάτρας και της κοινής λογικής".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις