Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μέρα και νύχτα έξω από το Δημαρχείο οι παρατασιούχοι- «Ζητάμε από τον δήμαρχο να μας δώσει λίγους μήνες ζωής και αρνείται»  

Πάτρα: Μέρα και νύχτα έξω από το Δημαρχε...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι ζητάνε για το δικαστήριο της Τετάρτης

Αποφασισμένοι να παραμείνουν  μέχρι και την επόμενη Τετάρτη 17 Απριλίου έξω από το Δημαρχείο της Πάτρας είναι οι παρατασιούχοι των προγραμμάτων κοινωφελούς, των ετών 2018, 2019, 2020.

Σήμερα συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο της Πάτρας και έκλεισαν τις πόρτες του πρώην Αρσακείου κάνοντας σαφή τα αιτήματά τους, για άλλη μία φορά.

Όπως εξηγεί ένας εξ αυτών, ο κ. Στέφανος Αλεξανδρόπουλος, «δεν θα αφήσουμε κανέναν να μπει στο Δημαρχείο, όσο χρειαστεί. Την Τετάρτη 17 Απριλίου στο Λασίθι της Κρήτης θα γίνει το δικαστήριο που θα κρίνει το μέλλον μας.

Ζητάμε από το δήμαρχο να στείλει τη νομική υπηρεσία του Δήμου και να πει ότι θέλει να παραμείνουμε στις θέσεις μας. Εάν γίνει αυτό θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε και με το μεγάλο  μας  δικαστήριο, που θα γίνει τους επόμενους μήνες,  θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το «αορίστου χρόνου». Θα μπορέσουμε να γίνουμε μόνιμοι και να αμειβόμαστε από το κράτος. Του ζητάμε λίγους μήνες ζωής ακόμα και αρνείται».

Όπως τονίζει ο κ. Αλεξανδρόπουλος, «κάθε μέρα θα μένουμε 24 ώρες το 24ωρο έξω από το δημαρχείο, όλη μέρα και όλη νύχτα. Η πόρτα δεν θα ανοίξει. Έξι χρόνια τώρα βγάζουμε όλη τη δουλειά του Δήμου, οτιδήποτε χρειάζεται με μέγιστη αμοιβή τα 570 ευρώ το μήνα. Τη στιγμή που ακούμε ότι ο Δήμος χρειάζεται 850 εργαζόμενους εμείς είμαστε 350 άτομα.

Ζητήσαμε από το Δήμαρχο και σε δημοτικό συμβούλιο να μας στηρίξει, να μην μείνουμε άνεργοι. Σήμερα δεν εμφανίστηκε καν».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις