Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα 3 ζώδια που θα είναι άτυχα στον έρωτα τον Απρίλιο

ΦΩΤΟ Unsplash

ΦΩΤΟ Unsplash

Ο Απρίλιος του 2024 δεν θα ευνοήσει όλα τα ζώδια

Ο Απρίλιος του 2024 δεν θα ευνοήσει όλα τα ζώδια. Τρία συγκεκριμένα ζώδια θα είναι άτυχα στον έρωτα και την αγάπη αυτό τον μήνα που μόλις άρχισε.

Τα 3 ζώδια που θα είναι άτυχα στον έρωτα τον Απρίλιο
Τοξότης
Δίδυμοι
Ιχθύες

Τοξότης
Ο Τοξότης είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που αγαπά την ατομικότητα. Όμως, μέσα σε μια σοβαρή σχέση, μπορεί εύκολα να αποπροσανατολιστεί.

Τα 4 ζώδια που θα πρέπει να είναι καχύποπτα τον Απρίλιο

 Για έναν Τοξότη, μπορεί να είναι δύσκολο να βρει μια μέση λύση μέσα στη σχέση. Αυτό το άτομο σημαίνει τα πάντα για σένα, και θα κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις την αποδοχή του.

Παρ’ όλα αυτά, χρειάζεται να κρατήσεις και λίγο χώρο. Αυτή η ανάγκη μπορεί να οδηγήσει σε παθητικο-επιθετική συμπεριφορά. Αρχίζεις να χειραγωγείς τους ανθρώπους, εξαντλώντας τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Παρόλο που εκτιμάς την ανεξαρτησία σου, δεν θέλεις να αποτύχουν οι ερωτικές σου σχέσεις. Επομένως, ο Τοξότης μπορεί να μοιάζει ότι απομακρύνεται, για να πείσει τον σύντροφό του να του δώσει χώρο.

Ο σύντροφός σου μπορεί να αποφασίσει να σε χωρίσει, αν πέσει απογοητευθεί πολύ κατά τη διάρκεια του Απριλίου και παραμείνει σιωπηλός.

 Και οι δύο συνειδητοποιείτε ότι η σχέση σας έχει γίνει μονότονη και τετριμμένη. Χωρίς καν να το συνειδητοποιείτε, βρίσκεστε συνεχώς στα όρια.  Έχετε φτάσει σε ένα αδιέξοδο στη σχέση σας με τον σύντροφό σας, και δεν ξέρετε γιατί.

Και οι δύο δεν απολαμβάνετε πια τον ενθουσιασμό που υπάρχει σε κάθε νέα σχέση, επειδή έχετε συνηθίσει ο ένας τη ρουτίνα του άλλου. Πρέπει να σχεδιάσετε μια στρατηγική για να προσθέσετε ίντριγκα και ενθουσιασμό στη σχέση σας.  Η διασκέδαση επιτυγχάνεται καλύτερα όταν βγαίνετε από τη ζώνη άνεσης σας και κάνετε κάτι τρελό.

Δίδυμοι
Η σχέση ενός Διδύμου με τον σύντροφό του δεν είναι πια η ίδια. Υπήρξαν κάποιες μικρές αλλαγές στη μεταξύ σας σχέση;

Ποτέ δεν είναι αργά να ελπίζετε για αλλαγή στο μέλλον.  Είναι πιθανό το σύμπαν να επιδιορθώσει αυτό που χάλασε και να το επιστρέψει σε σας και τον σύντροφό σας.

Σεβαστείτε τον σύντροφό σας, Δίδυμοι, δίνοντάς του χρόνο να θεραπευτεί και να ξαναχτίσει την πίστη του στη σχέση σας.

Είναι καλό να υπερασπίζεστε τις πεποιθήσεις σας σε μια ρομαντική σύγκρουση, αλλά είναι επίσης σημαντικό να προσπαθήσετε να δείτε τα πράγματα από την οπτική γωνία του άλλου.

Γιατί να χρειάζεται να αναλύονται μικρά θέματα για να πληγώσει ο ένας τον άλλον, ενώ τα μεγαλύτερα προβλήματα μπορούν να λυθούν αν επικεντρωθείτε στα μικρότερα;

Ιχθύες
Ως το άτυχο ζώδιο του Απριλίου 2024, θα νιώσετε έντονα τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας, ειδικά όσον αφορά τον έρωτα.

Οι Ιχθύες είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οπότε συναισθήματα μοναξιάς και ήπιας δυσαρέσκειας μπορεί να τους προκύψουν εύκολα. Θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε, αλλά δεν ξέρετε πώς.

Αν θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση σας, και οι δύο χρειάζεται να επικοινωνήσετε και να είστε ειλικρινείς για τα συναισθήματά σας.

Όταν ένα ζευγάρι είναι μαζί, αλλά ο ένας σύντροφος νιώθει απομονωμένος και μόνος, μπορεί να είναι πολύ στενάχωρο. Ήρθε η ώρα να σηκώσετε κεφάλι αν νιώθετε δυσφορία.

Αλλά αν είστε πρόθυμοι να το αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο, υπάρχει διέξοδος και λύση. Μπορείτε να αρχίσετε να αποκαθιστάτε τα πράγματα και να επαναφέρετε την αρμονία στη σχέση σας, εάν είστε και οι δύο διατεθειμένοι να είστε διαφανείς και ειλικρινείς.

Μόνο όταν είστε και οι δύο έτοιμοι να μιλήσετε για αυτά που σας απασχολούν, μπορείτε να βρείτε ξανά την ηρεμία. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δημιουργηθεί μια σχέση στην οποία και οι δύο θα νιώθετε σεβασμό και ασφάλεια.

Εκφράστε ειλικρινά τα συναισθήματά σας στον σύντροφό σας, αντί να τα κρατάτε μέσα σας. Δώστε στον άλλον χρόνο να επεξεργαστεί τα λόγια και τα συναισθήματά σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being