Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δημήτρης Κόκοτας: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του

Δημήτρης Κόκοτας: Το ιατρικό ανακοινωθέν...

Πώς περιέγραψε ο Θανάσης Πάτρας οσα συνέβησαν με τον τραγουδιστή

Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική ο Δημήτρης Κόκοτας, έπειτα από έμφραγμα που υπέστη κατά την διάρκεια των προβών του με την Τραϊάνα Ανανία για το J2US.

Ο Θανάσης Πάτρας ο οποίος συμμετέχει επίσης στο μουσικό show και ήταν εκεί, περιέγραψε σήμερα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη τα όσα έζησε.

Αρχικά, ανέφερε ότι: «Κατ’ αρχήν να του στείλουμε τους χαιρετισμούς και τη στήριξή μας και στην οικογένειά του. Ήταν κάτι που ήταν αναπάντεχο και πάρα πολύ δυσάρεστο για όλους όσοι ήμασταν εκεί πέρα. Είχαμε πρόβα το απόγευμα, και πριν από εμάς είχε ο Δημήτρης με την Τραϊάνα Ανανία».

Στη συνέχεια περιέγραψε: «Άκουσα ότι αισθάνθηκε μία αδιαθεσία όταν ήταν στο καμαρίνι, πήγα και είδα ότι ήταν σε περίεργη κατάσταση, δηλαδή πόναγε το χέρι του, ήταν μία εικόνα εμφράγματος. Κλήθηκε κατευθείαν το ΕΚΑΒ, έφυγε με το ασθενοφόρο όρθιος, είχε τις αισθήσεις του. Φαινόταν ότι μάλλον έχει πάθει έμφραγμα. Αυτό είδαμε. Μετά είχα μία ενημέρωση ότι έκανε στεφανιογραφία και του τοποθετήθηκε στεντ και είναι στην εντατική για να παρακολουθηθεί».

«Δεν υπήρχε κάποια αγωνία, όλα κυλούσαν ρολόι στις πρόβες. Κάποια στιγμή είπε «δεν αισθάνομαι καλά». Θορυβηθήκαμε όλοι και εκ μέρους όλων των παικτών, εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Περιμένω με αγωνία την επίσημη ανακοίνωση», σημείωσε ο Θανάσης Πάτρας.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Σήμερα, το νοσοκομείο εξέδωσε το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν:

«Στις 28/03/2024, απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής-συνθέτης).

Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight