Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο γοητευτικός Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, επικρατέστερος για να γίνει ο 7ος Τζέιμς Μποντ της μεγάλης οθόνης

Ο γοητευτικός Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, επικ...
Μαρτάτος Tάκης

Ο 33χρονος Βρετανός πρωταγωνιστής έχει τη σωστή ηλικία, είναι Άγγλος, έχει κομψότητα και χάρη και είναι και καλός ηθοποιός

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα Αγγλικών εφημερίδων όπως η Daily Mail, ο ηθοποιός Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον για να γίνει ο επόμενος ΟΟ7 της μεγάλης οθόνης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο 33χρονος Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον (Aaron Taylor-Johnson) είναι ο επικρατέστερος διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ για τον τον εμβληματικό και αξεπέραστο ρόλο του πράκτορα 007, Τζέιμς Μποντ.

Ο 33χρονος διάσημος πρωταγωνιστής, γεννημένος στις 13 Ιουνίου του 1990 στο High Wycombe, του Ηνωμένου Βασιλείου, δεν έχει ακόμη αποδεχτεί επίσημα τον ρόλο, αλλά αν ευοδωθεί η συμφωνία θα είναι ο έβδομος (7ος) ηθοποιός που θα υποδυθεί τον θρυλικό μυστικό πράκτορα από το 1962 που ξεκίνησε η σειρά, με πρώτο τον αξέχαστο Σκωτσέζεο σταρ Σον Κόνερι.

«Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο» δήλωσε στο Numero την περασμένη εβδομάδα για την υποψηφιότητα του, ο γοητευτικός και καλογυμνασμένος Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον.

Στο μεταξύ και ενώ θα περιμένουμε να ακούσουμε το καλό νέο ότι θα γίνει ο καινούριος Τζέιμς Μποντ, τέλη του ερχόμενου καλοκαιριού, θα τον δούμε σε έναν υπερηρωικό ρόλο της Μάρβελ, με τίτλο «Kraven ο Κυνηγός» σε σκηνοθεσία του Τζ. Σ. Τσάντορ του υποψήφιου για Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου "Μargin Call" του 2011 & του ιδιαίτερου φιλμ «Όλα Χάθηκαν» του 2013 όπου είχε παίξει ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Το σενάριο του «Kraven ο Κυνηγός» που στην Ελλάδα θα το δούμε σε διανομή της Feelgood, (το διαφημιστικό πόστερ φιγουράρει ήδη στη Βέσο Μάρε) είναι βασισμένο στον ομώνυμο χαρακτήρα των Marvel Comics. Με γυρίσματα και σε Ισλανδία και Γλασκώβη στη Σκωτία το φιλμ αυτό θα ντεμποτάρει στις ΗΠΑ στις 30 Αυγούστου 2024. 

Ο Άαρον Τέιλορ Τζόνσον που το 2023 τον είδαμε πλάι στον Μπραντ Πιτ στην κατσιγιστική «Bullet Train», έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες, όπως: Albert Nobbs, Άννα Καρένινα, Γκοτζίλα, Kick-Ass και Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron.

Το 2016 έπαιξε στην ταινία «Νυκτόβια πλάσματα» του Τομ Φορντ και κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερου Β' Ανδρικού ρόλου ενώ έλαβε υποψηφιότητα και για το BAFTA Β' Ανδρικού.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight