Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
65 πούλμαν έρχονται Πάτρα για το καρναβά...

65 πούλμαν έρχονται Πάτρα για το καρναβάλι, 20 αναχωρούν- Τι προτιμούν οι Πατρινοί όταν φεύγουν το τριήμερο

Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το Πατρινό Καρναβάλι

THE BEST CARNIVAL 2024
/

Περίπου 65 τουριστικά λεωφορεία, από γραφεία όλης της χώρας, αναμένεται να μεταφέρουν επισκέπτες στην Πάτρα, το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού.

«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, από τον κόσμο, για να έρθουν στην Πάτρα, το τελευταίο τριήμερο» επισημαίνει στο thebest.gr το μέλος της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού και αντιπρόεδρος των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων Αχαΐας Γιώργος Παπακωνσταντίνου. «Υπάρχουν οργανωμένες εκδρομές απ’ όλη τη χώρα. Διήμερες και τριήμερες. Είναι κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα όπως Βέροια, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη, ενώ μονοήμερες για την κυριακάτικη παρέλαση προτιμούν οι επισκέπτες από κοντινότερες πόλεις, όπως Κόρινθο, Αθήνα, Καλαμάτα, Πύργο, Αμαλιάδα αλλά και Μεσολόγγι, Αγρίνιο. Ο κόσμος είναι πολύς και γι’ αυτό, έχουν κλειστεί ξενοδοχεία μέχρι και στα Καλάβρυτα γιατί στις πιο κοντινές περιοχές στην Πάτρα, η πληρότητα είναι τεράστια και δεν μπορούν να βρουν καταλύματα».

Όμως, δεν είναι μόνο αυτοί που έρχονται στην Πάτρα για το καρναβάλι, είναι και οι Πατρινοί που φεύγουν για άλλα μέρη «περίπου 20 λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την Πάτρα προς άλλες τοποθεσίες. Υπάρχουν και Πατρινοί που προτιμούν να μην παραμείνουν το τριήμερο στην πόλη, την φετινή χρονιά. Αρκετοί θα φύγουν με ταξιδιωτικά γκρουπ προς την κεντρική Ευρώπη και την Βόρεια Ελλάδα. Επίσης, φέτος έχει μεγάλη πέραση η Κέρκυρα, με το βενετσιάνικο καρναβάλι της και οι Πατρινοί πάνε για να δουν κάτι διαφορετικό. Αυτό που έχουμε καταλάβει είναι ότι πηγαίνουν στους χορούς καθ’ όλη της διάρκεια της Αποκριάς και το τριήμερο φεύγουν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr