Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Τρεις συλλήψεις για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης που έμεινε έγκυος

Κρήτη: Τρεις συλλήψεις για γενετήσιες πρ...

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από το “Χαμόγελο του Παιδιού” πως μία 15χρονη από την είχε πάει στο Νοσοκομείο για να γεννήσει

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Ασφάλειας Ρεθύμνου για υπόθεση γενετήσιων πράξεων σε βάρος ανήλικης, κατηγορία την οποία αντιμετωπίζουν τρεις ενήλικοι Ρουμάνοι, 48, 44 και 56 ετών σε βάρος μίας 15χρονης από την Βουλγαρία, για πράξεις που έγιναν από το 2022 έως το 2023.

Όλα ξεκίνησαν ύστερα από πληροφορία που έλαβε η Ασφάλεια Ρεθύμνου από το «Χαμόγελο του Παιδιού» ότι η 15χρονη που ήταν έγκυος, είχε μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου εκτάκτως για να γεννήσει.

Η ανήλικη εξετάστηκε από τους αστυνομικούς παρουσία ψυχιάτρου και από την προανάκριση προέκυψε ότι ο πατέρας του παιδιού ήταν ο 48χρονος Ρουμάνος με τον οποίο είχε συνευρεθεί ερωτικά πριν 9 μήνες. Η ίδια ανέφερε πως είχε συνευρεθεί άλλες τέσσερις φορές ερωτικά το 2022 με τον 44χρονο επίσης Ρουμάνο και ενώ ανέφερε πως και ο 56χρονος ομοεθνής τους σύντροφος της μητέρας της είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Στο σπίτι του πρώτου εντοπίστηκε και ένα κυνηγετικό μαχαίρι που κατασχέθηκε, ενώ κατόπιν σχετικών ενταλμάτων που εκδόθηκαν, οι τρεις άντρες συνελήφθησαν. Από την Αστυνομία κατασχέθηκαν και τα κινητά τους τηλέφωνα για περαιτέρω έλεγχο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις