Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Η ΝΕΠ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της- φωτό

Η ΝΕΠ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της- φωτό

Βράβευσε τους κορυφαίους

Ο ημιόροφος του ξενοδοχείου «Αστήρ» γέμισε ασφυχτικά από κόσμο το πρωί της Κυριακής για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΕΠ!

"Η δυναμική του συλλόγου είναι γεγονός! Κάθε χρόνο μεγαλώνουμε όλο και περισσότερο! Ευχαριστούμε όλες και όλους για την αγάπη και τη στήριξή σας! Συγχαρητήρια σε όσους τιμήθηκαν! Συνεχίζουμε...", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΠ ΜΑΝΩΛΗ ΤΣΟΥΡΑΜΑΝΗ
«Ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους που βρίσκεστε εδώ σήμερα μαζί μας για να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ενωσής μας. Το 2023 ήταν μια χρονιά στη διάρκεια της οποίας η ΝΕΠ πέτυχε πολλούς από τους στόχους που είχε θέσει, φέρνοντας διακρίσεις και επιτυχίες και πρωταγωνιστώντας σε όλα της τμήματα. Στη διάρκεια του περασμένου χρόνου πανηγυρίσαμε Πανελλήνια μετάλλια και ρεκόρ, ζήσαμε τις αγωνίες των αθλητών και των αθλητριών μας, βιώσαμε τη σκληρή δουλειά που κάνουν στην πισίνα μαζί με τους προπονητές τους και - το κυριότερο - κερδίσαμε πολλούς νέους μικρούς και μεγάλους φίλους. Ο πήχης παραμένει ψηλά και για το 2024, καθώς θέλουμε να ζήσουμε κι άλλες μεγάλες στιγμές και να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να δούμε κι άλλα παιδιά της ΝΕΠ στις Εθνικές ομάδες, θέλουμε να βοηθήσουμε και να φέρουμε διοργανώσεις στην Πάτρα, θέλουμε το κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» να έχει ζωή. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και τα μέλη της διοίκησης της ΝΕΠ, όλους τους φίλους, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας για την πολύτιμη βοήθεια τους, τους γονείς γιατί χωρίς αυτούς στο πλευρό μας δεν θα τα καταφέρναμε, τους προπονητές μας και τους αθλητές μας που εργάζονται σε καθημερινή βάση πολύ σκληρά. Εύχομαι υγεία, ευτυχία και επιτυχίες στην ομάδα μας! Καλή χρονιά σε όλους!».

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΝΕΠ

Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΕΠ έδωσε το «παρών» ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων Κώστας Σβόλης.

«Συγχαρητήρια σε αθλητές, προπονητές, διοικούντες και γονείς για όλα όσα έχουν καταφέρει στη ΝΕΠ όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε στο πλευρό της ομάδας, δίπλα στους παράγοντες του συλλόγου, στεκόμαστε στο πλευρό του ναυταθλητισμού, θέλουμε παιδιά στις πισίνες, διεκδικούμε διοργανώσεις για την Πάτρα και ζητάμε περισσότερους χώρους αθλητισμού στην Πάτρα!», ήταν, μεταξύ άλλων, οι αναφορές του Κώστα Σβόλη.

Να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της «Πάτρα Ενωμένη» έκανε την απονομή στα κορίτσια της καλλιτεχνικής κολύμβησης της ΝΕΠ, Γιάννα Γιαννακοπούλου, Κωνσταντίνα Δημοπούλου, Μυρτώ Καϊάφα, Ηλιάνα και Νικολέτα Καρβούνη, Ειρήνη Νικολοπούλου, Δήμητρα Σακκή και Ελενα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports