Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Άννα Μαστοράκου στηρίζει το έργο της πανεπιστημιακής κλινικής για κακώσεις νωτιαίου μυελού, της μοναδικής στη χώρα

Η Άννα Μαστοράκου στηρίζει το έργο της π...

Είχε συνάντηση με την Ιουλία Συροκώστα - Η Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την απόφαση της να συντελέσει στη στελέχωση της κλινικής με προσωπικό, όσο και για την υλικοτεχνική υποδομή της

Η Πρόεδρος μαζί με μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου «Σύλλογος Φίλων της Κλινικής Αποκατάστασης Κακώσεων Νωτιαίου Μυελού του Π.Γ.Ν. Πατρών “Δημήτρης και Βέρα Σφήκα”» (Σ.Φί.Κ.Α.) πραγματοποίησαν συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας κα Άννα Μαστοράκου.

Η συνάντηση όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, έγινε στο γραφείο της Αντιπερειφεριάρχη κ. Μαστοράκου στις 15 Φεβρουαρίου 2024 όπου & πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τα προβλήματα της Κλινικής Αποκατάστασης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο και το ρόλο του Σωματείου.

Ζητήθηκαν να λυθεί το πρόβλημα που υπάρχει με τους εμβολιασμούς των νοσηλευόμενων ασθενών για την νόσο COVID και να γίνει προώθηση του διορισμού φυσίατρου στην κλινική. Τονίζεται ότι μετά την παραίτηση του επίκουρου καθηγητή ΦΙΑΠ κ. Ιωάννη Διονυσιώτη, η κλινική αποκατάστασης είναι χωρίς φυσίατρο την παρούσα χρονική περίοδο.

Για τα παραπάνω θέματα υπήρξε άμεση ανταπόκριση, και διευθέτησή τους και η πρόεδρος του σωματείου Σ.Φί.Κ.Α., Ιουλία Συροκώστα που ήταν στη συνάντηση, εκφράζει τις δημόσιες ευχαριστίες του διοικητικού συμβουλίου και όλου του συλλόγου Φίλων της Κλινικής Αποκατάστασης Κακώσεων Νωτιαίου Μυελού, στην Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαστοράκου για τις ενέργειές της.

Η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας αναγνώρισε το ρόλο του Σωματείου και τόνισε τη σημαντικότητα της κλινικής αποκατάστασης, η οποία είναι η μόνη πανεπιστημιακή κλινική για κακώσεις νωτιαίου μυελού στη χώρα και εξεδήλωσε την απόφασή της να είναι αρωγός και να συντελέσει στη στελέχωση της κλινικής με προσωπικό, όσο και για την υλικοτεχνική υποδομή της.

*Γενικός Γραμματέας στο Σύλλογο Φίλων της Κλινικής Αποκατάστασης Κακώσεων Νωτιαίου Μυελού του Π.Γ.Ν. Πατρών “Δημήτρης και Βέρα Σφήκα”» (Σ.Φί.Κ.Α.) είναι ο κ. Δημήτριος Μπάλλας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις