Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά είναι τα 4 ζευγάρια ζωδίων που έχουν σχέση αγάπης - μίσους

Αυτά είναι τα 4 ζευγάρια ζωδίων που έχου...

Τα συναισθήματα ανάμεσα σε αυτά τα ζώδια είναι έντονα

Υπάρχουν ορισμένα ζευγάρια ζωδίων που φαίνεται ότι το μόνο που μπορούν να δημιουργήσουν είναι μία σχέση αγάπης – μίσους.

Αυτό σίγουρα κρατάει τα πράγματα μεταξύ τους ενδιαφέροντα και προκλητικά. Τα συναισθήματα ανάμεσα σε αυτά τα ζώδια είναι έντονα με αποτέλεσμα το πάθος να χτυπάει κόκκινο.

Τα 4 ζώδια που δεν μπορούν να ελέγξουν τον θυμό τους

 Παρακάτω θα διαβάσετε τα 4 ζευγάρια ζωδίων που βιώνουν αυτό το μοναδικό συνδυασμό πάθους και σύγκρουσης. 

Κριός και Αιγόκερως
Ο Κριός, το φλογερό και παρορμητικό ζώδιο του αστρολογικού χάρτη, συγκρούεται με τον προσγειωμένο και πειθαρχημένο Αιγόκερω. Ο έρωτάς τους είναι έντονος, αλλά οι διαφορές τους μπορεί να οδηγήσουν σε ακόμη πιο έντονους καυγάδες. Ο Κριός αποζητά τον αυθορμητισμό, ενώ ο Αιγόκερως αναζητά τη σταθερότητα. Η εύρεση ισορροπίας μεταξύ ενθουσιασμού και δομής είναι το «κλειδί» για την ερωτική σχέση τους.

Αυτά είναι τα βαθύτερα μυστικά των 12 ζωδίων

Δίδυμος και Σκορπιός
Η παιχνιδιάρικη και επικοινωνιακή φύση του Διδύμου συγκρούεται με τη βαθιά και μυστηριώδη συμπεριφορά του Σκορπιού. Ο Δίδυμος αναζητά την ποικιλία και την πνευματική διέγερση, ενώ αντίθετα ο Σκορπιός επιθυμεί συναισθηματικό βάθος και αφοσίωση. Η αγάπη τους είναι σαν μια θυελλώδη θάλασσα, συναρπαστική και ταραχώδης. Η εξεύρεση κοινού εδάφους μέσω της ανοιχτής επικοινωνίας είναι ζωτικής σημασίας για αυτά τα δύο ζώδια.

Λέων και Παρθένος
Η εκκεντρικότητα του Λέοντα συναντά την αναλυτική φύση του Παρθένου και το πάθος συγκρούεται με την πρακτικότητα. Ο Λέων αποζητά την προσοχή και τις εντυπωσιακές χειρονομίες, ενώ ο Παρθένος εκτιμά τις λεπτομέρειες και την οργάνωση. Η επίτευξη ισορροπίας μεταξύ αυθορμητισμού και προσεκτικού σχεδιασμού είναι απαραίτητη για αυτά τα δύο ζώδια, ώστε η ιστορία της αγάπης τους να είναι αρμονική.

 Τοξότης και Ιχθύς
Ο Τοξότης, ο περιπετειώδης εξερευνητής του ζωδιακού, συναντά τους Ιχθύες, τους ονειροπόλους και τους ευαίσθητους. Ο Τοξότης αναζητά την ελευθερία και τον ενθουσιασμό ενώ ο Ιχθύς επιθυμεί τη συναισθηματική σύνδεση και την ηρεμία. Η αγάπη τους μπορεί να είναι σαν ένας όμορφος χορός, αν μάθουν να εκτιμούν ο ένας τη διαφορετικότητα του άλλου και να υποστηρίζουν ο ένας τα όνειρα του άλλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being