Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλημμύρισε η Αττάλεια μετά από σφοδρή βροχόπτωση - 1 νεκρός

Πλημμύρισε η Αττάλεια μετά από σφοδρή βρ...

Σκηνές χάους επικρατούν στην Αττάλεια μετά από ισχυρή βροχόπτωση

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες έπληξαν την Αττάλεια της Τουρκίας, το βράδυ της Δευτέρας (12/2), με αποτέλεσμα δρόμοι, σπίτια και επιχειρήσεις να πλημμυρίσουν ενώ ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με την Hurriyet, τα έντονα φαινόμενα προκάλεσαν πλημμύρες σε αρκετούς δρόμους, καθιστώντας δύσκολη τη μετακίνηση πεζών και οχημάτων ενώ σε αγροτικές γειτονιές της περιοχής, παρατηρήθηκαν μεγαλύτερα προβλήματα σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Στο κέντρο της πόλης επικράτησαν σκηνές χάους, καθώς αρκετοί κάτοικοι παραλίγο να εγκλωβιστούν στα οχήματά τους ή ακόμα και στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Από την κακοκαιρία ένας κάτοικος της γειτονιάς Kepez έχασε τη ζωή του. Όπως αναφέρεται, το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε σε ένα βυθισμένο όχημα σε δρόμο της πόλης.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συνεργεία του Δήμου Αττάλειας συνεχίζουν τις επιχειρήσεις διάσωσης σε δρόμους και σπίτια της πόλης.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, λόγω της έντασης των φαινομένων οι τοπικές Αρχές ανακοίνωσαν το κλείσιμο των σχολείων, νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών σήμερα, Τρίτη (13/2), σε πέντε κεντρικές συνοικίες της Αττάλειας (Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, και Muratpaşa) ενώ εργαζόμενοι με αναπηρία, κυοφορούσες εργαζόμενες και όσοι πάσχουν από χρόνιες ασθένειες και απασχολούνται σε δημόσιες υπηρεσίας σε αυτές τις πέντε περιοχές έλαβαν μία μέρα άδεια λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ειδήσεις Τώρα

Μέτρα για αγρότες: Φθηνότερο ρεύμα για 2+8 χρόνια και προκαταβολή του ΕΦΚ

Γλυφάδα: «Υπάρχει κάτι βαθύτερο για το κίνητρο του δράστη»

ΕΝΦΙΑ: Σε 11 δόσεις φέτος, σε 12 από το 2025

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις