Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γλυφάδα: Παράνομα τα όπλα του δράστη - Τι είχε αποκαλύψει σε κοντινά του πρόσωπα

Γλυφάδα: Παράνομα τα όπλα του δράστη - Τ...

Τι αναφέρουν κάτοικοι από το Μαρμάρι Εύβοιας που γνώριζαν την οικογένεια και τον δράστη

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Μαρμάρι της Εύβοιας όπου η εταιρεία των αδελφών Καρνέση διατηρεί δύο πλοία στη γραμμή Μαρμάρι-Ραφήνα, ενώ έχουν και σπίτι στο οποίο ήταν επιστάτης ο 76χρονος Αιγύπτιος, για την τραγωδία που σημειώθηκε στη ναυτιλιακή της Γλυφάδας.

Τι λένε κάτοικοι που γνώριζαν τον δράστη και την οικογένεια

Οι ντόπιοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια και τον 76χρονο και όπως λένε δεν γνώριζαν για την κόντρα που είχε η οικογένεια μεταξύ της καθώς διατηρούσαν χαμηλό προφίλ.

Επίσης, δεν γνώριζαν τον λόγο που ο 76χρονος ήταν στην Εύβοια το προηγούμενο διάστημα. Κοντινοί του άνθρωποι πάντως εκμυστηρεύτηκαν ότι τους τελευταίους μήνες ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος και δεν έλεγε πολλά, ανέφερε όμως πως «υπάρχουν προβλήματα».

Ως ένδειξη πένθους στο Μαρμάρι σήμερα δεν έγιναν δρομολόγια των πλοίων της εταιρείας ενώ η σημαία κυματίζει μεσίστια σε αυτά.

Παλιά και παράνομα τα όπλα που είχε ο δράστης

Όσον αφορά για τα όπλα που είχε στην κατοχή του ο δράστης, φαίνεται πως ήταν πολύ παλιά και από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί δεν προκύπτει να έχει βγει κάποια άδεια για αυτά και ήταν παράνομα.

 

Μάλιστα, φαίνεται και βρισκόντουσαν φυλαγμένα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ δεν αποκλείουν τα όπλα να ήταν του δράστη και να είχε στην κατοχή του εδώ και πολλά χρόνια.

 Οι Αρχές ερευνούν επίσης το ενδεχόμενο η καραμπίνα να ήταν και τροποποιημένη από κάποιον, για παράδειγμα να είχε κοπεί περισσότερο η κάννη της. Τη Δευτέρα έγινε και έρευνα στο σπίτι που έμενε ο δράστης μήπως βρουν περισσότερα στοιχεία για το κίνητρό του ενώ τα όπλα έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να συνεχιστεί η βαλλιστική εξέταση.

 

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις