Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Πυγμαχία-Μαριόλης: Η Πάτρα είναι ένα «εμβληματικό» σημείο για τους λάτρεις του αθλήματος

Πυγμαχία-Μαριόλης: Η Πάτρα είναι ένα «εμ...

Η Πάτρα «υποδέχθηκε» τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών

Η πρωτεύουσα της Αχαΐας «υποδέχθηκε» τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών.

Η διοργάνωση ξεκίνησε την Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί έως την Κυριακή, στις εγκαταστάσεις του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου "Παναγίας Αλεξιώτισσας".
Αγωνιστικά λαμβάνει χώρα ένα από τα καλύτερα, θεαματικότερα και δυνατότερα πρωταθλήματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα, στην Πάτρα, αφού το επίπεδο των αθλητών και αθλητριών, που θα αγωνιστούν, είναι εξαιρετικό βάση των επιδόσεών τους στις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους μέσα στο ρινγκ.

Περισσότεροι από 250 αθλητές και αθλήτριες παίρνουν μέρος ακι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό χαρίζοντας στο κοινό δυνατές μονομαχίες με την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη συνδυάζοντας παράλληλα άριστες τεχνικές αλλά και αγωνιστικό ήθος.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χάρης Μαριόλης, σε δήλωσή του, ανέφερε «Η διεξαγωγή των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών είναι για μας μια διοργάνωση με ιδιαίτερη βαρύτητα αφού αποτελεί όχι μόνο μια γιορτή του αθλητισμού, αλλά και ένα βήμα προς την εξέλιξη και την ανάδειξη νέων ταλαντούχων αθλητών από όλη τη χώρα, δημιουργώντας παράλληλα ένα υπερθέαμα ανταγωνισμού και πνεύματος αλληλεγγύης. Είναι μια ευκαιρία για τους νέους αθλητές μας να επιδείξουν το ταλέντο τους και να ενισχύσουν τη συνοχή της πυγμαχικής μας κοινότητας.
Η Πάτρα είναι ένα «εμβληματικό» σημείο για τους λάτρεις του αθλήματος και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα γίνονται στην πρωτεύουσα της Αχαΐας. Σαν Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας στόχος μας είναι να πραγματοποιούνται τα Πρωταθλήματα μας και στην περιφέρεια, όπως και οι μεγάλες Διεθνείς Αθλητικές Διοργανώσεις δίνοντας μία νέα δυναμική για το μέλλον της Πυγμαχίας...

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports