Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Εφυγε ο “Πρόεδρος” Γρηγόρης Τζιτζογλάκης

Ηλεία: Εφυγε ο “Πρόεδρος” Γρηγόρης Τζιτζογλάκης

Θλίψη στη Νέα Μανωλάδα

Δυσαναπλήρωτο κενό άφησε σε ολόκληρη τη Βουπρασία, ο Γρηγόρης Τζιτζογλάκης, που έφυγε στα 75 του χρόνια από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την Νέα Μανωλάδα.

Ο Γρηγόρης Τζιτζογλάκης, άφησε πίσω του μεγάλη παρακαταθήκη στο Ηλειακό ποδόσφαιρο καθώς υπήρξε για είκοσι χρόνια στη διοίκηση της ομάδας «Δόξα» Νέας Μανολάδας ενώ για μια τουλάχιστο δεκαετία είχε διατελέσει και πρόεδρος των «Αετών».

Εκτός όμως από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο ο Γρηγόρης Τζιτζογλάκης, ασχολήθηκε και με την τοπική αυτοδιοίκηση, αφήνοντας κι εκεί το «στίγμα» του, καθώς διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας της Νέας Μανολάδας από το 1977 έως το 1993 βάζοντας την σφραγίδα του σε μεγάλα και εμβληματικά έργα του τόπου. Ο Γρηγόρης Τζιτζογλάκης, αγαπούσε όσο τίποτα το ποδόσφαιρο και από μικρή ηλικία ξεκίνησε στην ομάδα των «Αετών» ως ποδοσφαιριστής, τότε μαζί με τον αδελφό του
. Ωστόσο εξαιτίας των υποχρεώσεων της δουλειάς, αναγκάστηκε να αποσυρθεί από παίχτης, αλλά δεν απέσυρε ποτέ την αγάπη του για το γήπεδο και την ομάδα. Ήταν πάντα κοντά της και υποστήριζε κάθε αγώνα. Λαχταρούσε να βρίσκεται στο γήπεδο και όταν πια δεν μπορούσε να παρακολουθεί τους αγώνες εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που τον ταλάνιζαν η σκέψη του ήταν πάντα στους «Αετούς».
 
Όλοι μιλούν για έναν πολύ καλό άνθρωπο, με ισχυρή παρουσία και στην αυτοδιοίκηση και στον αθλητισμό, η απώλεια του οποίου, δημιούργησε ένα μεγάλο κενό.


Η είδηση ότι ο «Πρόεδρος», όπως ήταν το προσωνύμιο του, «πέταξε στους ουρανούς σαν Αετός», βύθισε στην θλίψη όλη την Βουπρασία, όπου φίλοι και γνωστοί του είπαν το τελευταίο αντίο την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι.

 Ο «Πρόεδρος», όμως θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους και όλοι θα τον θυμούνται με συγκίνηση για τα όσα κατάφερε σε ένα μικρό χωριό όπως η Νέα Μανολάδα, στο μικρό καφέ που φέρει το προσωνύμιό του στην περιοχή.

*εφημερίδα "Πατρις"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις