Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θα τα...πουν στα δικαστήρια

Θα τα...πουν στα δικαστήρια

Άννα Βίσση εναντίον Γιώργου Χατζιδάκι

H κόντρα της Άννας Βισση και του γιού του αξέχαστου Μάνου Χατζηδάκι, Γιώργου, δεν φαίνεται να λαμβάνει τέλος καθώς η θιγόμενη από την επιστολή του τραγουδίστρια, σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του. Όπως δήλωσε η Άννα Βίσση κατά τη διάρκεια συνέντευξής της  στον ραδιοφωνικό σταθμό "Ράδιο Γάμμα¨ με αφορμή τη συναυλία της στην Πάτρα,  είναι έτοιμη να λάβει τα μέτρα της και μάλιστα δικαστικά: «Έχει στείλει μια επιστολή άκρως προσβλητική για εμένα και δεν θα το αφήσω να περάσει» τόνισε.
Η αρχή για την κόντρα ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Γιώργο Χατζιδάκι, ξεκίνησε με αφορμή την επιστολή που έστειλε ο δεύτερος προς τους διοργανωτές των εκδηλώσεων της παλιάς πόλης της Ξάνθης. Ο γιός του Μάνου, ανακοίνωσε ότι ο Μάριος Φραγκούλης και το μουσικό σύνολο «Μάνος Χατζηδάκις» αποχωρούν από το Φεστιβάλ Ξάνθης, επειδή συμμετέχει σε αυτό και η Αννα Βίσση.
Ο Γιώργος Χατζιδάκις στην επιστολή του κατέφερε «χτύπημα» στην γνωστή τραγουδίστρια σημειώνοντας: «Η χαρά μου μετατράπηκε σε απογοήτευση και θλίψη, όταν είδα να συνδέεται η συναυλία μας και να παρουσιάζεται από κοινού με την συναυλία της Άννας Βίσση, που αν μη τι άλλο δείχνει άγνοια αλλά και έλλειψη ευαισθησίας σχετικά με το έργο του Μάνου Χατζιδάκι και την θέση του στον ελληνικό πολιτισμό».Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight