Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Τι λέει μάρτυρας για την καθίζηση στο οδόστρωμα που «κατάπιε» δύο άτομα

Θεσσαλονίκη: Τι λέει μάρτυρας για την κα...

«Φωνάζουμε χρόνια, ήταν αναμενόμενο ένα ατύχημα»

Νέα στοιχεία για το απίστευτο περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, ότι μία τρύπα περίπου τριών μέτρων άνοιξε στο οδόστρωμα, στη στοά του Μπιτ Παζάρ λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να «καταπιεί» έναν 19χρονο και μία συνομήλικη του, έρχονται στο φως.

  • Πώς έγινε το περιστατικό
     

Οι δυο νεαροί βρίσκονταν σε κατάστημα εστίασης στην περιοχή του Μπιτ Παζάρ και γύρω στη μία τα ξημερώματα έφυγαν από το σημείο. Αλλά δεν πρόλαβαν να διανύσουν μεγάλη απόσταση, πριν υποχωρήσει το τσιμέντο και βρεθούν σε βάθος 3 μέτρων.

Οι νεαροί κατέληξαν στην αποθήκη ενός καταστήματος.

Αναστατωμένος ο κόσμος που βρισκόταν στην περιοχή κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική, ωστόσο μέχρι να καταφθάσει, καταστηματάρχης προσέφερε μία αναδιπλούμενη σκάλα από την οποία κατάφεραν να βγουν στην επιφάνεια τραυματισμένοι οι δύο νεαροί.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους παρέλαβε και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη έχει κατάγματα ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι ο νεαρός, που φέρει θλαστικά τραύματα.

 

Η είσοδος στο Μπιτ Παζάρ από την οδό Τοσίτσα έχει σφραγιστεί. Έρευνα για το συμβάν διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Φωνάζουμε χρόνια
 

Ένα από τα άτομα που βοήθησαν τους τραυματίες να απεγκλωβιστούν σημείωσε στο thesstoday.gr πως ήταν «αναμενόμενο πως θα είχαμε κάποια στιγμή ατύχημα».

 

«Φωνάζουμε χρόνια προς τους αρμόδιους ότι κάτι πρέπει να γίνει με το Μπιτ Παζάρ» επεσήμανε το ίδιο άτομο, ενώ σημείωσε πως οι 19χρονοι «γλίτωσαν από θαύμα. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για νεκρούς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις