Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μεγάλη συγκέντρωση με τον Παύλο Πολάκη στην Πάτρα για την ακρίβεια και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ - ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

 Μεγάλη συγκέντρωση με τον Παύλο Πολάκη ...

Σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας

Η ακρίβεια και οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι το θέμα της πολύ μαζικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα το απόγευμα της Πέμπτης με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με θέμα ένα από τα βασικότερα προβλήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και τον Έλληνα πολίτη, που σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην οικονομική καθημερινότητα.

Ο κ. Πολάκης σε δηλώσεις του χαρακτήρισε το θέμα της ακρίβειας "καυτό" για τους μικρομεσαίους πολίτες.

Ο Παύλος Πολάκης ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βαθιές ρίζες, εκφράζει κοινωνικές αναγκαιότητες και όσες διασπάσεις και αν κάνουν κάποιοι μικροί το πνεύμα και μικροί των αξιών της Αριστεράς άνθρωποι, ο κόσμος είναι εδώ, μας ακολουθεί και μας διατάζει να εκπέμψουμε ένα ξεκάθαρο, λαϊκά κατανοητό, κοινωνικά αναγκαίο και πραγματοποιήσιμο πρόγραμμα υπερ της κοινωνικής πλειοψηφίας. αυτό είναι η δουλειά του ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη περίοδο στο δρόμο προς το Συνέδριο και θα κριθεί, και στις Ευρωεκλογές».

Στο μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του επικεντρώθηκε στην ακρίβεια και στο τι προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να στηρίξει την πλειοψηφία της κοινωνίας, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι ο μηνιαίος οικογενειακός προϋπολογισμός έχει εκτροχιαστεί τον τελευταίο χρόνο με τις συνεχόμενες ανατιμήσεις των βασικών καταναλωτικών προϊόντων και μέχρι τις 15 του μήνα η σύνταξη ή ο μισθός έχει εξανεμιστεί.

Φυσικά για όλα αυτά την ολοκληρωτική ευθύνη έχει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και οι πολιτικές της επιλογές, καθώς δεν λαμβάνει ουσιαστικά μέτρα για να σταματήσει το «ράλι της αισχροκέρδειας» των μεγάλων εταιρειών, ώστε να ανακουφιστούν οι καταναλωτές, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους αρμόδιους υπουργούς να σφυρίζουν αδιάφορα.

Μετά το τέλος της ομιλίας του συντρόφου Πολάκη ακολούθησαν σύντομες τοποθετήσεις και ερωτήσεις από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος.

Το παρόν στην πρώτη ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο νομό, έδωσαν ο βουλευτής Αχαίας του κόμματος, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, υποψήφιοι βουλευτές, που είχαν στελεχώσει το ψηφοδέλτιο στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, μέλη της Κεντρικής και της Νομαρχιακής Επιτροπής, ενώ αξιοσημείωτη ήταν παρουσία παλιών και νέων συντροφισσών και συντρόφων, που όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα της ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να πάψει η κοινωνική αδικία.

Πριν από την έναρξη της πολιτικής εκδήλωσης βραβεύτηκαν για την προδικτατορική δράση τους οι Γιώτα Ζέβλα, Παναγιώτης Λυκουρέσης, Γιώργος Μόσχος, Δημήτρης Γιαλυψός, Αλέκος Αρναούτογλου και Ανδρέας Μπάφης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις