Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Το φυσίγγιο που βρέθηκε κοντά στο σημείο της δολοφονίας είναι ίδιο με αυτά που χρησιμοποιούσε ο Μπάμπης

Μεσολόγγι: Το φυσίγγιο που βρέθηκε κοντά...

Ίσως ο Μπάμπης δολοφονήθηκε με τη δική του καραμπίνα.

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου και το φυσίγγιο που βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος 31χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εξέταση που έγινε στο φυσίγγιο διαπιστώθηκε ότι είναι ίδιο με τα φυσίγγια που χρησιμοποιούσε o Μπάμπης στην δική του καραμπίνα.

Σημειώνεται ότι το φυσίγγιο που εντοπίστηκε είναι για αγριογούρουνα, παρόμοιο με αυτό που ο δράστης πυροβόλησε το θύμα. Αυτό όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οδηγεί τις αρχές σε ένα πρώτο συμπέρασμα, ότι ίσως ο Μπάμπης δολοφονήθηκε με τη δική του καραμπίνα.

 

 

Ο κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι  κρατείται από το βράδυ της Τρίτης 23 Ιανουαρίου στην Πάτρα.

 Δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας είναι κρατούμενος, μέχρι να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι τοπικές αστυνομικές αρχές αναμένουν σχετικές εντολές για το εάν θα μεταφερθεί απευθείας στον Κορυδαλλό, όπως έχουν αποφασίσει ανακριτής και εισαγγελέας, ή εάν θα παραστεί ανάγκη να παρουσιαστεί εκ νέου στα δικαστήρια Μεσολογγίου για συμπληρωματική κατάθεση.

Ο κρεοπώλης βρισκόταν στον ανακριτή από τις 07:00 το πρωί της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου μέχρι αργά το απόγευμα. Ενώ βρισκόταν σε εξέλίξη η απολογία του, εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη και μόλις ενημερώθηκε, ήταν η μόνη στιγμή της ανάκρισης που «έσπασε», σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Όπως μετέδωσε το Action 24 όταν ο κρεοπώλης ενημερώθηκε ότι εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου ξεφύσηξε και κοίταξε προς τον ουρανό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις