Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έμα Στόουν για Όσκαρ: Σουρεαλιστικό όνειρο οι 11 υποψηφιότητες του Poor Things

Έμα Στόουν για Όσκαρ: Σουρεαλιστικό όνει...

Όλα όσα είπε

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των  Όσκαρ, η Έμα Στόουν χαρακτήρισε τις 11 υποψηφιότητες του Poor Things ως ένα «σουρεαλιστικό όνειρο».

«Είμαι πέρα για πέρα ευγνώμων στην Ακαδημία που με συμπεριέλαβε τόσο ως ηθοποιό όσο και ως παραγωγό σε αυτή την ομάδα εξαιρετικών υποψηφίων και που αναγνώρισε την ταινία μας σε τόσες πολλές κατηγορίες», ανέφερε σε δήλωσή της που δόθηκε στο CNN.

«Η ομάδα των καλλιτεχνών που συνέβαλαν στο "Poor Things" έδωσε τα πάντα και είμαι για πάντα ευγνώμων για την ευκαιρία να υποδυθώ τη Bella και να δω τον κόσμο μέσα από τα μάτια της», πρόσθεσε μεταξύ άλλων, δίνοντας συγχαρητήρια στους συντελεστές και φυσικά στον Γιώργο Λάνθιμο, τον οποίο χαρακτήρισε «καπετάνιο του πλοίου».

 Να σημειωθεί ότι η ταινία Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου «σάρωσε» στις υποψηφιότητες για Όσκαρ, αφού διεκδικεί 11 χρυσά αγαλματίδια, μόλις 2 λιγότερα από το Oppenheimer του Christopher Nolan. Ο Έλληνας σκηνοθέτης διεκδικεί ξανά το βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας ενώ η Έμα Στόουν είναι υποψήφια για το βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου, το οποίο έχει κερδίσει για το La La Land.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight