Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαλκίδα: Μυστήριο το κίνητρο του φόνου - Φως αναμένεται να ρίξουν τα κινητά

Χαλκίδα: Μυστήριο το κίνητρο του φόνου -...

Άγνωστο παραμένει το κίνητρο της δολοφονίας

Την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών στο κινητό της 39χρονης που μαχαίρωσε τον 43χρονο έξω από το σπίτι του στη Χαλκίδα όσο και στο κινητό του θύματος, έχει ζητήσει η Αστυνομία, προκειμένου να ρίξει φως στο κίνητρο της δολοφονίας που παραμένει ακόμα άγνωστο.

 Η 39χρονη κατηγορούμενη, κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας ενώ της έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία αύριο Τετάρτη (24/1) αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Για την ώρα η ίδια δεν έχει αποκαλύψει τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στο στυγνό έγκλημα.

«Ό,τι έχω να πω θα τα πω στον ανακριτή», επιμένει να λέει η ίδια σύμφωνα με το evima.gr. Λίγο καιρό πριν, η 39χρονη είχε εκμυστηρευτεί στους γονείς της πως είχε συμβεί ένα περιστατικό μεταξύ εκείνης και του 43χρονου που την στιγμάτισε και δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει.

Ο πατέρας της ισχυρίστηκε την Κυριακή (21/1) ότι ο 43χρονος είχε βιάσει την κόρη του και πως το τελευταίο διάστημα διέδιδε ανυπόστατες φήμες στο χωριό ότι έχουν ερωτικές σχέσεις.

Ωστόσο, η 39χρονη κατηγορούμενη διαψεύδει τα λεγόμενά του και ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν μίλησε στους γονείς της για βιασμό.

 Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος και προσωπικός φίλος του άτυχου άντρα, Αθανάσιος Τάρτης, υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε ουδέποτε δεσμός μεταξύ της κατηγορουμένης και του 43χρονου και τονίζει ότι τα αίτια του εγκλήματος στη Χαλκίδα, πρέπει να αναζητηθούν στην κακοποίηση από τον σύζυγο της, που φέρεται να υφίστατο η ίδια τα τελευταία χρόνια.

«Τίποτα δεν την βασάνιζε 15 χρόνια, τίποτα απολύτως. Είναι μια δικαιολογία που εφευρέθηκε για να καλύψει την πράξη της. Τα σενάρια δημιουργούνται για να καλύψουν τα αδικαιολόγητα. Ουδέποτε υπήρξε δεσμός ούτε σχέση του θύματος με την 39χρονη», δήλωσε ο κ. Τάρτης.

 Και προσθέτει: «Δεν έχει λογική αυτό που λέει η 39χρονη, γιατί αλλιώς δεν θα πήγαινε εκείνη και ο άντρας της στον γάμο του θύματος. Δεν είχε πάει όλο το χωριό, ήταν λίγοι οι καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους η 39χρονη και ο άνδρας της».

Χθες (22/1) ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι το θύμα μαζί με την σύζυγο του, έξι μήνες μετά τον γάμο τους, πήγαν στο γραφείο του ζητώντας να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα στην 39χρονη, επειδή παρενοχλούσε τον 43χρονο κι εκείνος τους πρότεινε αντί αυτού να ενημερώσουν τον σύζυγο της, ο οποίος ήταν προσωπικός φίλος του 43χρονου, όπως και έγινε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις