Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χάρης Κωστόπουλος: Στη Γλυφάδα η κηδεία του

Χάρης Κωστόπουλος: Στη Γλυφάδα η κηδεία του

Υποβασταζόμενη από τους γιους τους, η σύζυγός του

Το τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα στον Χάρη Κωστόπουλο, συγγενείς, φίλοι και καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού.

Νικημένος από τον καρκίνο, ο Χάρης Κωστόπουλος, ο τραγουδιστής των μεγάλων επιτυχιών έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, ύστερα από πολύμηνη νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική. Ο κόσμος ξεκίνησε να προσέρχεται από νωρίς στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας για την κηδεία του. Σε βαρύ πένθος η οικογένεια του τραγουδιστή, με τη σύζυγό του να είναι υποβασταζόμενη από τα παιδιά της.

*φωτογραφίες από protothema

Ανάμεσα σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον αείμνηστο Χάρη Κωστόπουλο, είναι και η οικογένεια του Βασίλη Καρρά, στενού φίλου και κουμπάρου του Χάρη Κωστόπουλου. Η σύζυγος και η κόρη του Βασίλη Καρρά που πέθανε σχεδόν πριν ένα μήνα, έδωσαν το «παρών».

Πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό χώρο έδωσε το «παρών», όπως ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, με τον οποίο ο αείμνηστος τραγουδιστής είχε μεγάλη φιλία, οι τραγουδιστές, Πέτρος Ίμβριος και Κυριάκος Κυανός και άλλοι.

Ο θάνατός του και η μάχη με τη λευχαιμία στο παρελθόν
Ο Χάρης Κωστόπουλος πέθανε σε ηλικία 60 ετών, τα ξημερώματα του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου. Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν για αρκετό καιρό σε ιδιωτική κλινική, καθώς έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένειά του με ανάρτηση στο Facebook, μερικές ώρες μετά τον θάνατό του.

«Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.
Θα ενημερώσουμε σύντομα για το ποτε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας. Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή. Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή» γράφει στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight