Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εκκλησιαστικού Λυκείου ο Αντιπεριφερειάρχης Φ. Ζαΐμης

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του...

Το εκκλησιαστικό σχολείο παράγει σημαντικό έργο στην κοινωνία και οφείλουμε να ενισχύσουμε την παρουσία του ούτως ώστε να είναι καινοτόμο και διεισδυτικό στην κοινωνία, ανέφερε

Δίνοντας έμφαση στο έργο που γίνεται στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του σχολείου.

«Το εκκλησιαστικό σχολείο παράγει σημαντικό έργο στην κοινωνία και οφείλουμε να ενισχύσουμε την παρουσία του ούτως ώστε να είναι καινοτόμο και διεισδυτικό στην κοινωνία. Προς αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσω και μέσα από τις νέες αρμοδιότητές μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαΐμης.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, Ιερείς, ο Διευθυντής της Εστίας Αρχιμανδρίτης π. Γερβάσιος Παρακεντές, ο πρώην αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Χαράλαμπος Στανίτσας, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Αχαΐας Ευγενία Πιερρή, καθηγητές και γονείς.

*Το φλουρί της πίτας κέρδισε ο νεαρός Σπύρος λαμβάνοντας ως δώρο την εικόνα του Αγίου Γερβασίου.

Οι φωτ. εστάλησαν από τον κ. Ζαΐμη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις