Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κωνσταντινούπολη: Μυστήριο με την Ελληνίδα που βρέθηκε δίπλα στον νεκρό Νορβηγό - Αποκλείστηκε η διάρρηξη

Κωνσταντινούπολη: Μυστήριο με την Ελληνί...

Βελτιώθηκε η υγεία της, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ - Αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή στον 52χρονο

Μυστήριο παραμένει ακόμη η υπόθεση με την 31χρονη Ελληνίδα με καταγωγή από το Ρέθυμνο που είχε πάει για πενθήμερες διακοπές στην Κωνσταντινούπολη όπου βρέθηκε αναίσθηση - αλλά με σφυγμό - δίπλα στον νεκρό Νορβηγό σύντροφό της, στο διαμέρισμα που είχαν κλείσει στον Γαλατά.

Τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα είναι πολλά.

Η τουρκική αστυνομία που διεξάγει έρευνα εξέταζε το σενάριο της ληστείας, ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο αποκλείστηκε σύμφωνα με τον Alpha, καθώς το ζευγάρι δεν έφερε χτυπήματα εξωτερικά ενώ δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης στο δωμάτιο.

Αναμένεται η νεκροψία - νεκροτομή στον 52χρονο από τη Νορβηγία για να δοθούν περισσότερες απαντήσεις για το μυστήριο στην Κωνσταντινούπολη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως η 31χρονη Ελληνίδα από το Ρέθυμνο αποσωληνώθηκε, γεγονός που εμπνέει αισιοδοξία για την κατάσταση της υγείας της.

Τα λόγια του θείου της 31χρονης

Σύμφωνα με θείο της 31χρονης που μίλησε στο MEGA, το ζευγάρι είχε γνωριστεί και έμενε στο Ρέθυμνο «και της είπε η μαμά της και ο μπαμπάς της "έχω κακό προαίσθημα, μη φύγεις κοπέλα μου” με την κοπέλα να τους λέει “μαμά θέλω να ζήσω το όνειρο, είμαι τόσο ερωτευμένη με αυτό το παιδί που περνάμε τόσο καλά, θέλω να περάσω καλά”».

Η οικογένεια της 31χρονης είναι σε άσχημη κατάσταση και ειδικά ο πατέρας της καθώς, όπως είπε ο θείος της κοπέλας, «είναι το κορίτσι του, είναι η μοναχοκόρη του, είναι η αγαπημένη του. Είναι μικρό κορίτσι, είναι 31 χρονών. Ο άλλος, εν τω μεταξύ, ο Νορβηγός είναι ένα εξαιρετικό παιδί, εδώ στο Ρέθυμνο διέπρεπε με ακίνητα, με τεράστια περιουσία».

Πληροφορίες από τις τουρκικές αρχές αναφέρουν ότι το πιθανότερο σενάριο που εξετάζεται είναι το ζευγάρι να έχασε τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις από το τζάκι χωρίς να αποκλείεται η διαρροή αερίου. H τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν ο θυρωρός του κτηρίου δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με το ζευγάρι και γι' αυτό αφού ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος πήρε την άδεια να μπει στο διαμέρισμα με το εφεδρικό κλειδί που είχε στη διάθεσή του και βρήκε τον Νορβηγό και την Ελληνίδα στο υπνοδωμάτιο χωρίς τις αισθήσεις τους.

Μυστήριο με τις Ελληνίδες στην Κωνσταντινούπολη

Μέσα σε λίγα μόνο 24ωρα έχουν καταγραφεί συνολικά τρία περιστατικά με Ελληνίδες στην Κωνσταντινούπολη.

Το πρώτο αφορά στην βουτιά στο κενό που επιχείρησε η 54χρονη Ελληνίδα Ελένη Μπουλούντα από οροφή εμπορικού κέντρου στην Κωνσταντινούπολη με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία την ζωή της. Ακολουθεί μία ακόμη αυτοκτονία με γυναίκα που έπεσε σε γέφυρα και τέλος η υπόθεση με την Ελληνίδα που βρέθηκε δίπλα στον νεκρό Νορβηγό σύντροφό της.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν μια νεαρή ελληνικής καταγωγής επιχείρησε να αυτοκτονήσει, ενώ οδηγούσε. Η νεαρή γυναίκα έστρεψε το όχημα της προς τα κιγκλιδώματα της γέφυρας, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε στα προστατευτικά της γέφυρας και έτσι εμποδίστηκε η πτώση του. Όμως η Ελληνίδα άνοιξε τη πόρτα και έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες τουρκικών δημοσιευμάτων, η γυναίκα είχε προσχεδιάσει την αυτοκτονία της, καθώς νωρίτερα είχε επισκεφτεί φιλικό της πρόσωπο στο οποίο άφησε τα σκυλιά της να τα προσέχει. Το άψυχο σώμα της παρασύρθηκε από τα νερά του Βοσπόρου για να εντοπιστεί στη περιοχή Μπεσίκτας. Σύμφωνα, πάντα, με τουρκικά δημοσιεύματα, η αιτία που την οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα ήταν η ερωτική απογοήτευση.

Οι τελευταίες στιγμές πριν την αυτοκτονία της Ελληνίδας που έπεσε από γέφυρα

Εν τω μεταξύ, τις στιγμές πριν να βουτήξει στο κενό από τη Γέφυρα των Μαρτύρων της 15ης Ιουλίου στην Κωνσταντινούπολη και να χάσει τη ζωή της η μια από τις τρεις Ελληνίδες που έχουν πρωταγωνιστήσει σε δυσάρεστα γεγονότα την τελευταία εβδομάδα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο από τη μια από τις δυο γέφυρες που ενώνουν τις δυο ακτές του Βοσπόρου φαίνεται το αυτοκίνητο της Ελληνίδας ενώ διασχίζει τη γέφυρα να στρίβει απότομα με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Το βίντεο δεν φαίνεται να έχει καταγράψει τη συνέχεια ή οι τουρκικές αρχές έκριναν ότι δεν έπρεπε να δοθεί στη δημοσιότητα η μοιραία βουτιά της Ελληνίδας στα νερά του Βοσπόρου που της στοίχισε τη ζωή.

Σύμφωνα με αναφορές στον τουρκικό τύπο, η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητο και διένυσε απόσταση λίγων μέτρων μέχρι να βουτήξει από τη γέφυρα στα παγωμένα νερά του Βοσπόρου. Το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε στη περιοχή Μπεσίκτας.

Ο τουρκικός τύπος αναφέρει ότι η Ελληνίδα φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με μια άλλη γυναίκα η οποία είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος της. Αιτία της δικαστικής διένεξης, κατά πληροφορίες, ήταν προσωπικές φωτογραφίες της άλλης γυναίκας που φέρεται να είχε στην κατοχή της η Ελληνίδα, η οποία εργαζόταν σε περιοδικά της γείτονος.

Στα δημοσιεύματα επισημαίνεται ότι οι συγγενείς της μηνύτριας με αφορμή την δικαστική διαμάχη, απείλησαν την Ελληνίδα ζητώντας της να απομακρυνθεί από τον άνθρωπο τους. Εκείνη μετά απ’ αυτή την εξέλιξη, έπεσε σε κατάθλιψη και σύμφωνα με πρόσωπα από το περιβάλλον της τα οποία επικαλούνται οι συντάκτες των σχετικών δημοσιευμάτων, άλλαξε συμπεριφορά. «Από χαρούμενος άνθρωπος, έγινε μελαγχολική και κλείστηκε στον εαυτό της» υπογραμμίζεται.

Σημειώνεται ότι πριν τη μοιραία βουτιά στο Βόσπορο, φρόντισε να τακτοποιήσει τα προσωπικά της θέματα. Μάλιστα άφησε τα σκυλιά της σε φιλικό πρόσωπο χωρίς όμως να αναφέρει τι επρόκειτο να κάνει στη συνέχεια.

Η άτυχη Ελληνίδα είχε εργαστεί για ένα διάστημα και στην εταιρία του Ατζούν Ιλιτζαλί, σύμφωνα με το βιογραφικό της στο LinkedIn.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις