Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αρσάκειο: Νέα αναβολή στη μετακόμιση- Τώρα πάει για Φλεβάρη

Αρσάκειο: Νέα αναβολή στη μετακόμιση- Τώ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Τι "φρενάρει" την εγκατάσταση του νέου Δημαρχείου

Είναι έτοιμο το παλιό Αρσάκειο να ξαναπάρει ζωή και αν ναι πότε;

Το τελευταίο πλάνο ήταν μέχρι την Πρωτοχρονιά, να έχει προχωρήσει η μετακόμιση του νέου Δημαρχείου, όμως αυτό άλλαξε για άλλη μια φορά και τώρα πάμε για Φλεβάρη:

«Η μετακόμιση του νέου Δημαρχείου στο Αρσάκειο, έχει πάρει παράταση και ελπίζουμε ότι μέχρι τον Φλεβάρη, πλέον, θα έχει γίνει» απαντά στο thebest.gr ο Αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Έργου –  Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Έργων Υποδομής Παναγιώτης Μελάς.

Όπως μας λέει, η εγκατάσταση των υπηρεσιών του Δήμου στο νέο κτίριο θα γίνει «όταν ξεπεραστεί το πρόβλημα με τη σύνδεση του δικτύου των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Όλες οι άλλες εργασίες έγιναν μετά και την ολοκλήρωση του οικοδομικού σκέλους, ωστόσο η σύνδεση των υπολογιστών μας πάει πίσω, γιατί δεν είναι ένας, είναι πάρα πολλοί. Υπάρχουν κάποια τεχνικά ζητήματα με το Σύζευξις (Εθνικό Δίκτυο της Δημόσιας Διοίκησης) που είναι από παλιά μέσα στο κτίριο. Περιμένουμε μέρα με τη μέρα, να συνδεθούν τηλέφωνα και το δίκτυο. Όταν ξεπεραστεί το ζήτημα αυτό που δεν άπτεται της δικαιοδοσίας του Δήμου, σιγά σιγά θα αρχίζουν να μεταφέρονται μια μια οι υπηρεσίες, γιατί δεν μπορούμε να κλείσουμε τελείως το Δήμο. Για τη μετακόμιση κάθε τμήμα έχει κάνει το σχεδιασμό του, ανάλογα με τις ανάγκες του, το χώρο του. Μέσα στον Φεβρουάριου, πιστεύω ότι θα έχουν ολοκληρωθεί όλα και θα έχουμε εγκατασταθεί στο κτίριο του παλαιού Αρσακείου» επισημαίνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις