Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Λίτσα Πατέρα: «Το 2024 είναι πονηρή χρονιά, διπρόσωπη, θα κάνει πολλές κινήσεις»

Λίτσα Πατέρα: «Το 2024 είναι πονηρή χρον...

Το σχόλιο της Λίτσας Πατέρα για τη νέα χρονιά

Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για το 2024 στην τελευταία εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα για αυτήν τη χρονιά.

Όπως ανέφερε η αστρολόγος, το 2024 θα κρύβει εκπλήξεις, ανατροπές και πολλές διαφορετικές κινήσεις.

 «Τι μας φέρνει αυτή η χρονιά. Είναι μία πολύ πονηρή χρονιά θα πω γιατί κάνει πολλές κινήσεις, οι οποίες άλλοτε μας δυσκολεύουν και άλλοτε θέλει να μας δώσει χαρά να ξεχάσουμε. Είναι διδυμίσια και λιγάκι διπροσωπούλα γιατί ο Δίας που ήταν για πάρα πολύ καιρό στον Ταύρο, φεύγει τον Μάρτιο και πάει στους Διδύμους. Επομένως τον πρώτο εξάμηνο ευνοεί πολύ τους Ταύρους, τους Καρκίνους, τους Παρθένους, τους Σκορπιούς, τους Αιγόκερους και τους Ιχθύες. Μετά το άλλο εξάμηνο πάει στους Διδύμους, στους Λέοντες, στον Ζυγό, στον Τοξότη και στον Υδροχόο. Ο Κρόνος θα παραμείνει για πολύ καιρό στα ψάρια και είναι για θέματα που έχουν να κάνουν με νοσοκομεία, φυλακές και ασθένειες, που σημαίνει ότι φέρνει δύσκολα πράγματα για να επιλυθούν. Ο Ποσειδώνας έχει να κάνει και με τα φάρμακα. Πιστεύω ότι θα βρεθούν πολλά φάρμακα» είπε η Λίτσα Πατέρα ως γενικό σχόλιο για τη νέα χρονιά και συνέχισε παρακάτω:

«Ο Πλούτωνας είναι το μυστήριο της υπόθεσης, που πάει για λίγο στον Υδροχόο και επιστρέφει. Αυτός θέλει να χαλάσει, να καταστρέψει για να φτιάξει ξανά από την αρχή. Ό,τι δεν πήγε καλά αυτόν τον καιρό, θα το φέρει ξανά στην επιφάνεια για να το επισκευάσει".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being