Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΟΑΣΑ: Προειδοποιεί για πλαστή σελίδα στο Facebook που δήθεν πουλά την ετήσια κάρτα του για 2 ευρώ

ΟΑΣΑ: Προειδοποιεί για πλαστή σελίδα στο...

«Είναι ψεύτικη σελίδα, αποτελεί απόπειρα εξαπάτησης του επιβατικού κοινού και προσπάθεια υποκλοπής προσωπικών στοιχείων»

Απάτη κατά ανυποψίαστων πολιτών έχουν οργανώσει επιτήδειοι, που μέσα από πλαστή σελίδα που έχουν δημιουργήσει στο Facebook, δήθεν πουλούν την ATH.ENA card διάρκειας 12 μηνών, έναντι δύο ευρώ.

Για το ζήτημα εξέδωσε ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, που καλεί το επιβατικό κοινό να δείξει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς γίνεται παράνομη χρήση της επωνυμίας του.

«Ο ΟΑΣΑ ενημερώνει ότι η συγκεκριμένη σελίδα στο Facebook, ουδεμία σχέση έχει με τον Οργανισμό. Αποτελεί απόπειρα εξαπάτησης του επιβατικού κοινού και προσπάθεια υποκλοπής προσωπικών στοιχείων. Ο Οργανισμός έχει ήδη προχωρήσει στην ενημέρωση των αρμοδίων αρχών», σημειώνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΣΑ

Ο ΟΑΣΑ εφιστά την προσοχή του επιβατικού κοινού για απόπειρα εξαπάτησης στα Social Media με την παράνομη χρήση της επωνυμίας του Οργανισμού.

Τις τελευταίες ώρες εμφανίζεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Facebook, πλαστή σελίδα με το λογότυπο του ΟΑΣΑ, που παροτρύνει ανυποψίαστους πολίτες να κάνουν αίτηση, προκειμένου να αποκτήσουν μια ATH.ENA card διάρκειας 12 μηνών, έναντι δύο ευρώ.

Ο ΟΑΣΑ ενημερώνει ότι η συγκεκριμένη σελίδα στο Facebook, ουδεμία σχέση έχει με τον Οργανισμό. Αποτελεί απόπειρα εξαπάτησης του επιβατικού κοινού και προσπάθεια υποκλοπής προσωπικών στοιχείων. Ο Οργανισμός έχει ήδη προχωρήσει στην ενημέρωση των αρμοδίων αρχών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις