Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τουρκία: Φονική καραμπόλα 7 οχημάτων με 11 νεκρούς και 57 τραυματίες

Τουρκία: Φονική καραμπόλα 7 οχημάτων με ...

Η πυκνή ομίχλη πιστεύεται ότι προκάλεσε το τρομερό δυστύχημα

11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμη 57 τραυματίστηκαν σε αιματηρή καραμπόλα με 7 εμπλεκόμενα οχήματα στην επαρχία Σαγγαρίου της βορειοδυτικής Τουρκίας που ανήκει στο διαμέρισμα του Μαρμαρά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, το πολύνεκρο δυστύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο του Βόρειου Μαρμαρά γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα και πιστεύεται ότι προκλήθηκε από την πυκνή ομίχλη που είχε σκεπάσει την συγκεκριμένη περιοχή.

Επτά οχήματα, συμπεριλαμβανομένων 3 λεωφορείων και 1 φορτηγού εμπλέκονται στην καραμπόλα που φαίνεται να ξεκίνησε όταν ένα ΙΧ χτύπησε ένα φορτηγό. Μετά την πρώτη σύγκρουση ορισμένοι επιβάτες βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους για να δουν τι συνέβη και χτυπήθηκαν από οχήματα που έρχονταν με μεγάλη ταχύτητα καταπάνω τους, όπως διευκρίνισε ο κυβερνήτης του Σαγγαρίου Γιασάρ Καραντενίζ.

Επτά από τους ανθρώπους που τραυματίστηκαν είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας που διενεργούν έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Ο δρόμος προς την Κωνσταντινούπολη παραμένει μέχρι στιγμής κλειστός, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις