Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρέθυμνο: Ξύλο και πυροβολισμός ανάμεσα σε δυο παρέες τα ξημερώματα

Ρέθυμνο: Ξύλο και πυροβολισμός ανάμεσα σ...

Στο ενετικό λιμάνι

Άγριος καυγάς μετά πυροβολισμού σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής (17/12/2023) στο ενετικό λιμάνι στο Ρέθυμνο.

Το επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα σε δύο παρέες νεαρών κρητικών που …θυμήθηκαν προ ετών διαφορές και είπαν να τις λύσουν με τσαμπουκά και ξύλο μετά από διασκέδαση στο Ρέθυμνο.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, οι εμπλεκόμενοι νεαροί, ηλικίας 21-22 ετών, διασκέδαζαν σε μπαρ της περιοχής. Οι τρεις από Ασή Γωνιά, οι δύο από Μέλαμπες. Κάποια στιγμή τα βήματα τους συναντήθηκαν σε ένα στενάκι κοντά το παλιό λιμάνι του Ρεθύμνου και ξεκίνησε μια πρώτη έντονη λογομαχία.

Εκατό μέτρα παρακάτω τα «χνώτα» τους συναντήθηκαν ξανά και αυτή τη φορά τα πράγματα αγρίεψαν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 22χρονος από τις Μέλαμπες, φοβούμενος ότι θα ακολουθήσει άγρια συμπλοκή καθώς οι τρεις ήταν αρκετά μεγαλόσωμοι και γεροδύναμοι, τράβηξε πιστόλι και το πρόταξε για να τους κρατήσει σε απόσταση όμως οι τρεις όρμησαν πάνω του.

 Την στιγμή εκείνη φέρεται να έριξε έναν πυροβολισμό στον αέρα για εκφοβισμό. Άρχισαν να τον χτυπούν. Κάποια στιγμή και με τον κόσμο να φωνάζει, τραβήχτηκαν κάπως και έτσι ο 22χρονος βρήκε την ευκαιρία να διαφύγει.

Ο 22χρονος μετέβη στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ συνελήφθη για το όπλο και τον πυροβολισμό. Ωστόσο δεν έχει υποβληθεί μήνυση από μέρους του και έτσι δεν υπάρχει αδίκημα για τους άλλους τρεις.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις