Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Δημήτρη και του Μιχάλη Κουρέτα στη μητέρα τους και το ευχαριστώ

Πάτρα: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του...

Πένθος για τον Δημήτρη και Μιχάλη Κουρέτα- Έφυγε από τη ζωή η μητέρα τους

Πένθος για τον πατρινό Καθηγητή και νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα και για τον αδελφό του Μιχάλη, καθώς προ ημερών έφυγε από τη ζωή η μητέρα τους.

Με συγκινητικές αναρτήσεις τους τα δύο αδέλφια την αποχαιρετούν και ευχαριστούν όλους όσοι τους συμπαραστάθηκαν τις δύσκολες αυτές ώρες.

Γράφει ο Μιχάλης Κουρέτας:

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμπαράσταση σας για την απώλεια της μητέρας μας
Έτσι ακριβώς θέλω να τους έχω στο μυαλό μου και στη ψυχή μου.Και είμαι βέβαιος ότι από εκεί ψηλά έτσι ακριβώς θα μας προστατεύουν .Μια αγκαλιά

 

Ο Δημήτρης Κουρέτας γράφει:

Ήταν ήρεμη, δυνατή και έντιμη σε όλη της τη ζωή . Τους συγχωρουσε όλους μέχρι και βλακείας . Γυρνώντας στη Λάρισα απόψε θυμήθηκα τρία σημαντικά πράγματα . Όταν είμασταν μικροί μας μας πήγαινε κάθε μέρα στη θάλασσα το καλοκαίρι με το λεωφορείο από την Δροσιά . Το νο 1. Πλαζ. Μου άφησε την μεγάλη αίσθηση χρέους .
Μόνο εμένα που ήμουν μεγάλος δηλαδη 11-12 με πήγαινε κάθε δεύτερη βδομάδα σινεμά οι δυο μας . Είχα δει όλα τα τότε έργα και έτσι αγάπησα τον κινηματογράφο. Μετά με κερνούσε γύρο .
Και τρίτο όταν διάβασα σπίτι πήγαινε και μου έπαιρνε μια σοκολατίνα που ακόμη με αρέσει πολύ. Προσοχή δεν της άρεσε το φαι να φάει πολύ . Όπως και του πατέρα μου. Όμως ένα καλό γλυκό ναι. Παρακαταθηκη της μικρασιατικής καταγωγής .
Οι παλιοί φίλοι από το σχολείο ήταν αρκετοί εκεί σήμερα . Η Τασούλα ήταν αγαπητή πολύ στη γειτονιά . Από το 1984 βάλτε ένα ταξίδι το μήνα στην Πάτρα πλην των ετών της Αμερικής που δεν μπορούσα να έρθω . 40 χρόνια δηλαδη 450 φορές . Τηλεφωνήματα κάθε μέρα 3-4 φορές λέγοντας σχεδόν τίποτα απλά να ακούσουμε ο ένας τον άλλον . Και τώρα σιωπή. Καθώς την έβλεπα σήμερα παγωμένη σκέφτηκα ότι πριν δύο μέρες μιλήσαμε. Το νεκρό σώμα πριν λίγο μιλούσε σκεφτόταν αγαπούσε φιλούσε . Και τώρα τίποτα . Τι μαγικό πραγμα . Τσακίζει κάθε ορθολογισμό.

Διαβάστε στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις