Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεθ φωτογραφίζονται για τη Vogue και τρώνε άγριο κράξιμο

Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεθ φωτογραφίζ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Άγριο κράξιμο στον Τζέφ Μπέζος και την αρραβωνιαστικιά του Λόρεν Σάντσεθ έριξαν οι χρήστες του διαδικτύου για την νέα τους φωτογράφιση στη Vogue, με κάποιους να κατηγορούν το περιοδικό πως έκανε photoshop τους μύες του ιδρυτή της Amazon.

Η 53χρονη Λόρεν και ο 59χρονος Τζεφ Μπέζος έδωσαν μια κοινή συνέντευξη στο περιοδικό για το επερχόμενο τεύχος Δεκεμβρίου 2023, η οποία συνοδεύτηκε από μια πολύ λαμπερή φωτογράφιση.

Αλλά όταν το περιοδικό μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση στη σελίδα του στο Instagram, πολλοί χρήστες των social media έσπευσαν να αφήσουν τα σχόλιά τους, συγκρίνοντας το ζευγάρι με «δευτεροκλασάτους ηθοποιούς σε μια τηλενουβέλα» ενώ άλλοι ανέφεραν πως έμοιαζε με «παρωδία που δημιουργήθηκε από τεχνητή νοημοσύνη».

Η φωτογράφιση αλά γουέστερν του Τζεφ Μπέζος και της Λόρεν Σάντσεθ
Η φωτογραφία που δέχτηκε την μεγαλύτερη κριτική, ήταν αυτή που δείχνει τον Τζεφ Μπέζος να κάθεται στο μπροστινό κάθισμα ενός ρετρό βαν με την αρραβωνιαστικιά του Λόρεν Σάντσεθ να σκύβει από την πλευρά του συνοδηγού και να αγκαλιάζει τον ιδρυτή της Amazon. Εκείνη φοράει ένα λευκό T-shirt ενώ εκείνος ένα μαύρο, τζιν παντελόνι και ένα καουμπόικο καπέλο καθώς το θέμα της φωτογράφισης ήταν το γουέστερν.

 

 

«Δευτεροκλασάτοι ηθοποιοί σε τηλενουβέλα;» Άγριο κράξιμο στο διαδίκτυο
«Δεν έχω νιώσει ποτέ πιο άβολα με μια φωτογραφία» σχολίασε ένας χρήστης με έναν άλλον να προσθέτει: «Θα ήθελα να μην είχα δει αυτή τη φωτογραφία». «Αυτό είναι πολύ περίεργο. Και σίγουρα δεν είναι Vogue – σε καμία περίπτωση. Και είμαι πολύ ευγενικός» σχολίασε ένας τρίτος.

«Ειλικρινά πίστευα ότι αυτή η φωτογραφία ήταν μια παρωδία που δημιουργήθηκε από τεχνητή νοημοσύνη» ανέφερε ένα τέταρτο σχόλιο. «Γιατί μοιάζουν με δευτεροκλασάτους ηθοποιούς σε τηλενουβέλα;» αναρωτήθηκε ένας ακόμη.

 

Τα άκουσε και η Vogue: «Μήπως πλήρωσαν το περιοδικό για να κάνει τους μύες του να φαίνονται μεγαλύτεροι;»
Και τα σχόλια συνεχίστηκαν. «Αυτή είναι η πιο αηδιαστική ανάρτηση που έχω δει ποτέ. Unfollowing» κατηγόρησε ένας χρήστης. Κάποιος άλλος αναρωτήθηκε εάν ο Τζεφ Μπέζος πλήρωσε τη Vogue για να κάνει τους μύες του να φαίνονται μεγαλύτεροι στη φωτογραφία, ενώ ένα άλλο άτομο συμφώνησε: «Ο δικέφαλός του είναι με αερογράφο σίγουρα»

Άλλοι έσπευσαν να κατακευραυνώσουν το περιοδικό για «εξύμνηση των δισεκατομμυριούχων» και αποκάλεσαν τη συνέντευξη «επιδερμική» εν μέσω «όλων όσων συμβαίνουν στον κόσμο». «Δεν είναι πολύ της μόδας να ειδωλοποιείς ανθρώπους που καταστρέφουν τον πλανήτη και έχουν καταστρέψει ολόκληρες γειτονιές» ανέφερε ένα σχόλιο. «Αυτή είναι μια εξαιρετικά μη κολακευτική και επιδερμική ανάρτηση και η χρονική στιγμή είναι ανατριχιαστική. Κάντε κάτι καλύτερο Vogue» ανέφερε ένας άλλος.

«Τι στο διάολο είναι αυτό; Με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, αυτό επιλέγετε να προωθήσετε; Έχω μπερδευτεί τόσο πολύ» έγραψε ένας ακόμη εξοργισμένος χρήστης.

Η εξύμνηση του Τζεφ Μπέζος και την συντρόφου του από τη Vogue
Όσο για την ανάρτηση της Vogue, στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε, έπλεξε το εγκώμιο του Τζεφ Μπέζος, γράφοντας: «Έχει γίνει πολύς λόγος για την εξέλιξη του Τζεφ Μπέζος από διαδικτυακός βιβλιοπώλης σε Τόνι Σταρκ τιτάνα της βιομηχανίας και τρίτο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο. Κάποτε απομονωμένος και ντροπαλός με τον Τύπο, σχημάτισε ένα κουκούλι γύρω από την Amazon και την προσωπική του ζωή. Τώρα είναι σαν να βγήκε από τη χρυσαλλίδα του, όχι πια διευθύνων σύμβουλος της Amazon (έναν ρόλο που παραχώρησε το 2021), αλλά ένας άδειος γόνος που επιχειρεί όχι μόνο στην Αδριατική αλλά και στο διάστημα. Η αρραβωνιαστικιά του, η Λόρεν Σάντσεθ, κατά γενική ομολογία είναι η τέλεια σύντροφος για όλα αυτά – αχαλίνωτη στον ενθουσιασμό της, αλλά και κοινωνικά επιδέξια, προσεκτική, διπλωμάτης του είδους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight