Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Φάρμα: Απίστευτη ένταση για μια κουταλιά ζάχαρη

Η Φάρμα: Απίστευτη ένταση για μια κουταλιά ζάχαρη

«Άμα βρω χέρι μέσα, θα το σπάσω στη μέση»

Απίστευτη ένταση δημιουργήθηκε στη «Φάρμα» στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα, ανάμεσα στην πράσινη ομάδα, όταν ο Παρλάντζας ανακάλυψε ότι λείπει ζάχαρη από το βάζο που την είχε βάλει.

Κάνοντας μια κουβέντα ανάμεσα στους άντρες της ομάδας, αποκαλύφθηκε ότι τη ζάχαρη που έλειπε την έφαγε ο Άλκης για να πάρει δυνάμεις. «Έβαλα μια κουταλιά της σούπας στο μπουκάλι μου όταν ήμουν χρέπι», απολογήθηκε ο Άλκης.

«Ξέρω ότι την έφαγε ο Άλκης. Δεν μπορείς εσύ να τρως κι από τη ζάχαρη, να τρως κι από το κακάο… τα στερείς από τους άλλους εγώ θα αντέξω. Ο ψηλός ήρθε τούμπανο και τώρα ξεφούσκωσε τελείως.

Το λέει και μόνος του ζαλίζεται… ε τράβα σπίτι», είπε ο Παρλάντζας στην κάμερα. «Δεν το ‘κανα στα κρυφά, δεν πήγα σαν ποντικός να φάω τη ζάχαρη», ξεκαθάρισε ο Άλκης.

Τα νέα μετέφερε στον Τσάμη και την Έλενα η Νάσια. «Ο Παρλάντζας θέλει να βγάλει τον Άλκη.

Και σήμερα έχει γίνει κάτι, έφαγε κρυφά ζάχαρη και του είπε ο Γιαννούλας η νυφίτσα και θέλει τώρα να μας το πει σε όλους το βράδυ, για να τον εκθέσει κι άλλο», είπε η Νάσια.

Μετά το περιστατικό ο Γιώργος Γιαννούλας ανέφερε: «Ήσασταν μπροστά και λέω θα κρατήσω αυτή τη ζάχαρη για ώρα ανάγκης για όλου μας εδώ μέσα. Έγινε έτσι; Ναι ή όχι; Από εδώ και πέρα τίποτα…

Έχω βάλει σημάδια μέσα στα μπαούλα, την επόμενη φορά, άμα βρω χέρι μέσα θα το σπάσω στη μέση κι ας με βάλουν μέσα φυλακή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight