Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Black Friday και Cyber Monday: Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Black Friday και Cyber Monday: Ποιες Κυρ...

Η ζήτηση των καταναλωτών

Σε γιορτινό κλίμα μπαίνει σιγά – σιγά η αγορά, με τα Χριστούγεννα να καταφθάνουν, ενώ σε λίγες μέρες είναι και η «μητέρα των μαχών» για τις εκπτώσεις και τις προσφορές, καθώς στις 24 Νοεμβρίου είναι η Black Friday και στις 27 Νοεμβρίου 2023 η Cyber Monday.

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, οι περισσότερες εκπτώσεις αναμένεταο να ξεκινήσουν σχεδόν μία εβδομάδα πριν την Black Friday, και ακτός απροόπτου θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, καθώς τη Δευτέρα μετά τη Black Friday, στις 27 Νοεμβρίου, είναι και η Cyber Monday.

Η ζήτηση φέτος αναμένεται να είναι μεγαλύτερη, και εκτιμάται ότι θα διαχυθεί σε όλους τους κλάδους και όχι μόνο σε ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά είδη, όπως συμβαίνει συνήθως τα τελευταία χρόνια.

Ποιές Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
Για δύο συνεχόμενες Κυριακές αναμένεται να είναι και φέτος ανοιχτά τα καταστήματα, και συγκεκριμένα κατά την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023 (τελευταία μέρα πριν τα Χριστούγεννα), και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023 (τελευταία μέρα πριν την Πρωτοχρονιά).

Η πρώτη Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά για το 2024, θα είναι αυτή των χειμερινών εκπτώσεων, οι οποίες θα αναμένεται να ξεκινήσουν από Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, μέχρι και την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις