Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ ώρα μηδέν: Θέμα ωρών οι αποφάσεις

ΣΥΡΙΖΑ ώρα μηδέν: Θέμα ωρών οι αποφάσεις

Κρίσιμη ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ - Στις 11 επανέρχεται σε συνεδρίαση η Κ.Ε.

Επεισοδιακή ήταν η πρώτη μέρα συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στη δεύτερη ημέρα, σήμερα Κυριακή, από τις 11 το πρωί, με τις εργασίες να ξεκινούν στις 11 το πρωί με ομιλίες στελεχών και να ολοκληρώνονται το απόγευμα με ψηφοφορίες.

Το κλίμα που διαμορφώνεται προσομοιάζει σε ανοιχτή ρήξη της νέας ηγεσίας με την εσωκομματική αντιπολίτευση, κάτι που επιβεβαιώθηκε μετά την αποχώρηση τριών «τάσεων» από τις εργασίες της πρώτης ημέρας.


Στην ομιλία του στην ΚΕ, το πρωί του Σαββάτου, ο Στέφανος Κασσελάκης επέμεινε στη λύση του δημοψηφίσματος για τις διαγραφές, αφού πρώτα «πέταξε την μπάλα» στην Επιτροπή Δεοντολογίας, δίνοντάς της μία εβδομάδα διορία για να συνεδριάσει για τις διαγραφές -ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας, όμως, επανέλαβε ότι λογοδοτεί μόνο στο συνέδριο.

Το απόγευμα του Σαββάτου αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της ΚΕ η «Ομπρέλα» καθώς και οι ομάδες της Έφης Αχτσιόγλου  και του Διονύση Τεμπονέρα, με όλα τα ενδεχόμενα για την παρουσία τους τη δεύτερη ημέρα των εργασιών να είναι ανοιχτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις