Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αρπάχτηκαν Τεμπονέρας και Παγώνη: "Τι να μου πείτε εσείς, εγώ τα ζούσα"

Αρπάχτηκαν Τεμπονέρας και Παγώνη: "...

Ανέβηκαν οι τόνοι

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον Διονύση Τεμπονέρα και την Ματίνα Παγώνη με αφορμή τις αναφορές του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στη "δραματική", όπως είπε, κατάσταση στην υγεία και το νέο νομοσχέδιο για την επιλογή διοικητών στα νοσοκομεία και άλλους δημόσιους οργανισμούς.

 
"Εσείς γιατί δεν τα κάνατε; Θυμόσαστε πώς είχατε διορίσει διοικητές σε νοσοκομεία ή δεν θυμάστε; Τι να μου πείτε εσείς, εγώ τα ζούσα" είπε αρχικά η κ. Παγώνη και συνέχισε σε υψηλούς τόνους: "όταν κρίνουμε να περιμένουμε τα το νομοσχέδιο να δούμε πώς θα γίνει και μετά να έχουμε κρίσεις και επικρίσεις".

 
Παρά την προσπάθεια του Διονύση Τεμπονέρα να απαντήσει, η Ματίνα Παγώνη συνέχισε στους ίδιους τόνους: "σηκωθήκατε και φύγατε με 980 προκηρύξεις θέσεων που δεν κάνατε".

 

Όταν, δε, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι "μου κάνει εντύπωση ότι επιστρέφετε το 2019 για να κάνετε κριτική", η Ματίνα Παγώνη απάντησε "έγιναν λάθη και τα λέμε, εσείς γιατί δεν τα φτιάξατε; Δεν μπορεί να κάνουμε κρίσεις χωρίς να λέμε τι κάνουμε εμείς".

"Δεν μπορεί να αρνηθεί κανεί ότι υπάρχει μια κυβέρνηση εδώ και 4,5 χρόνια" είπε από την πλευρά του ο Διονύσης Τεμπονέρας με την Ματίνα Παγώνη να επιμένει "εσείς τι κάνατε;", το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να λέει "μπορούμε να το συζητήσουμε διεξοδικά" και την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ να κλείνει την κόντρα με τη φράση "το συζητάμε και δεν απαντάτε".

πηγή thetoc.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις