Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά είναι τα ζώδια που είναι πιθανότερο να χωρίσουν μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου

Αυτά είναι τα ζώδια που είναι πιθανότερο...

Μπορεί να μην είναι αυτό που θέλετε, αλλά είναι αυτό που χρειάζεστε

Ας ξεκαθαρίσουμε το εξής: κανείς δεν θέλει να χωρίσει ή να τελειώσει τη σχέση του ούτε τον Νοέμβριο ούτε ποτέ.

Ο χωρισμός, ειδικά προς το τέλος του χρόνου είναι συναισθηματικά και ψυχικά σκληρός οπότε πρέπει να ξέρουμε ότι αν όντως αυτό πρόκειται να συμβεί, είναι επειδή δεν έχουμε άλλη επιλογή.

 Η εποχή του Σκορπιού δεν είναι η ευκολότερη, ενώ η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 Νοεμβρίου, μπορεί να προκαλέσει μόνο προβλήματα. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη μάς κάνει πεισματάρες και το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα επιβεβαιώνει πως ορισμένες καταστάσεις μάς πνίγουν. Τέλος, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο μας κάνει να καταλάβουμε πως δεν είμαστε σε αυτόν τον κόσμο για να συμβιβαζόμαστε.

Προς το τέλος του μήνα όλα αρχίζουν να βγάζουν νόημα με τις καταστάσεις που μας πληγώνουν να φτάνουν στο τέλος τους. Η κάθαρση έρχεται, όσο κι αν αυτό μας δυσκολεύει, ειδικά αν ανήκουμε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια:

Κριός
Μπορεί να μην είχατε στο μυαλό σας να χωρίσετε οπωσδήποτε με τον άνθρωπο που είστε, αλλά δεν είστε και χαρούμενες σε αυτή τη σχέση. Σκέφτεστε, λοιπόν, πως η χρονιά τελειώνει, γιατί να μένετε σε μία κατάσταση που δεν σας ευχαριστεί; Προσπαθήσατε, αλλά η σχέση δεν προχωρά. Θέλετε αυτός ο μήνας να είναι απαλλαγμένος από άγχη, χαλαρός και χωρίς πιέσεις. Αντιλαμβάνεστε, ειδικά μετά τις 4 του μήνα, που ο Κρόνος περνάει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων, πως θέλετε να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη και αυτό που σας εμποδίζει είναι το άτομο με το οποίο είστε σε σχέση. Ο Ερμής στον Σκορπιό, την ίδια ημέρα, σας δείχνει πως από κάτι που προκαλεί αρνητικά συναισθήματα μπορεί να προκύψει μια θετική κατάσταση. Μην το ξεχάσετε αυτό.

 Σκορπιός
Η αίσθηση αυτού του μήνα έχει να κάνει με το «επείγον». Νιώθετε πως κάτι πρέπει να γίνει, μα δεν γίνεται – κάτι που δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τα ερωτικά σας, μα θα τα βλάψει. Νιώθετε έντονα την ανάγκη για αλλαγή και αυτή δεν μπορεί να έρθει αν δεν ξεφορτωθείτε το παλιό. Και ενώ η σχέση σας δεν ανήκει απαραίτητα στο «παλιό» έχει συνδεθεί άρρηκτα με αυτό, καθώς δεν έχει «μετακινηθεί» μπροστά όπως εσείς. Αυτό λοιπόν, που σας κρατά πίσω, αυτό θα διώξετε αυτόν τον μήνα. Το πιθανότερο είναι να είναι η σχέση σας. Πλέον, δεν ανέχεστε την κωλυσιεργία και τα ψέματα. Όταν η Αφροδίτη από την Παρθένο σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 6 του μήνα, θα μπορέσετε να δώσετε ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας. Αυτό σημαίνει ότι αν βρίσκεστε στη μέση ενός χωρισμού ή μόλις αρχίζετε έναν … θα είστε σε θέση να τον φέρετε εις πέρας χωρίς να πάθετε πλήρη νευρικό κλονισμό. Τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά θα τα καταφέρετε.

Αιγόκερως
Ο χωρισμός είναι το τελευταίο πράγμα που θέλατε να κάνετε με το άτομο που είστε μαζί. Δεδομένου ότι πλησιάζει το τέλος του έτους, όμως, δεν μπορείτε άλλο να μένετε στάσιμες. Και θα το χωρίσετε για έναν και μόνο λόγο: δεν θέλετε να μεταφέρετε αυτή τη σχέση στο νέο έτος. Πρέπει να ξέρετε ότι ψυχολογικά, μπορείτε να το χειριστείτε, και η ιδέα της αναβολής είναι απλώς κάτι που θα μεταφέρει το άγχος σας στη νέα χρονιά. Νιώθετε πως στη σχέση σας δεν έχετε κοινά, πλέον και θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω. Αν το μεγαλύτερο πρόβλημά σας ήταν να επικοινωνήσετε τις επιθυμίες σας, θα διαπιστώσετε ότι η στιγμή σας θα έρθει στις 9 Νοεμβρίου, όταν ο Ερμής εισέλθει στον Τοξότη. Με αυτή τη διέλευση αποκτάτε το χάρισμα της επικοινωνίας και αυτός είναι που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στον χωρισμό. Είναι στο χέρι σας να μην το αναβάλλετε και να το φτάσετε στο τέλος. Θα γίνουν όλα μετον τρόπο σας, αν όντως το θελήσετε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being