Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συναγερμός σε λεωφορείο στη Λούτσα: Επιβάτης έσπαγε τα τζάμια και φώναζε «θα σας σκοτώσω»

Συναγερμός σε λεωφορείο στη Λούτσα: Επιβ...

Ο ίδιος υποστήριζε ότι σε προηγούμενο δρομολόγιο δεν τον είχαν αφήσει να επιβιβαστεί στο λεωφορείο

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό περιστατικό βρέθηκαν οι περίπου 20 επιβάτες και ο οδηγός λεωφορείου της γραμμής 304, το οποίο κατευθυνόταν προς τη Λούτσα όταν ξαφνικά, άνδρας που επιβιβάστηκε στο λεωφορείο, προκάλεσε τεράστιες υλικές ζημιές απειλώντας όποιον έβλεπε μπροστά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ανέβηκε στην 5η στάση Βραυρώνας και λίγα λεπτά αργότερα έσπασε τους υαλοκαθαριστήρες του οχήματος και ξεκίνησε να σπάει τα τζάμια φωνάζοντας ταυτόχρονα «θα σας σκοτώσω όλους».

Ο ίδιος υποστήριζε ότι σε προηγούμενο δρομολόγιο δεν τον είχαν αφήσει να επιβιβαστεί στο λεωφορείο. Ο οδηγός προσπάθησε αρχικά να τον ηρεμήσει, αλλά όταν κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό, καθώς ο επιβάτης είχε χάσει για τα καλά την ψυχραιμία του, ζήτησε από όλους τους υπόλοιπους επιβάτες να κατέβουν από το όχημα και τερμάτισε το δρομολόγιο.

Ο οδηγός του οχήματος ανέφερε  ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο στο εν λόγω δρομολόγιο, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο επικίνδυνα στην Αττική.

Πηγή:ethnos 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις