Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νίκος Οικονομόπουλος: Έκλαψε στην λιτανεία της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Βύρωνα

Νίκος Οικονομόπουλος: Έκλαψε στην λιτανε...

Το βράδυ της Πέμπτης 26ης Οκτωβρίου

Στη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας της Παρηγορήτριας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 26ης Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα βρέθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος, μαζί με τον καλό του φίλο, κουμπάρο και επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, ενώ κράτησαν και την εικόνα.

 Όπως εξήγησε ο Ανδρέας Καραγιάννης, που βρέθηκε σήμερα (28/10) στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, ο Νίκος Οικονομόπουλος «Βοηθάει πάρα πολύ και στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στη Παναγία την Παρηγορήτρια και στο θέμα των συσσιτίων. Έχει κάνει πάρα πολλές δωρεές, έχει μοιράσει φαγητά, έχει βοηθήσει γενικά στο πολύ σημαντικό έργο της ενορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες θα συνοδέψει και την εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στη Κύπρο, όπου θα μεταβεί για προσκύνημα στη Μητρόπολη Λεμεσού τον επόμενο μήνα».

Μάλιστα σύμφωνα με τον Ανδρέα Καραγιάννη ο γνωστός τραγουδιστής «Δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του όταν μοιράστηκε με βαμβάκι στους πιστούς το Άγιο Μύρο της Παρηγορήτριας εν είδη ευχελαίου, γιατί όπως ο ίδιος ομολόγησε έχει δει πολλά θαύματα από την Παναγία την Παρηγορήτρια, τον έχει βοηθήσει σε πολύ δύσκολες στιγμές και εξ ου πάντα διακονεί στην υπηρεσία της Παναγίας και του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου».

 Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε μιλήσει για τη σχέση του με τη Θρησκεία και τον Χριστό, τονίζοντας ότι είναι συνδεδεμένος με την πίστη και τον Χριστό από πολύ μικρή ηλικία.
«Πιστεύω πολύ δυνατά και πιστεύω περισσότερο στον Χριστό παρά την ύπαρξή μου. Το λέω και το εννοώ. Έχω πλήρη επίγνωση του τι λέω. Αυτό τα λέει όλα» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής και συνέχισε: «Όλα ξεκινάνε από την παιδική μας ηλικία. Όταν αφορά ένα μικρό παιδί, το οποίο έχει ανάγκη από κάπου να πιαστεί και όταν αυτό δεν το βρίσκει απόλυτα στην οικογένειά του το βρίσκει κάπου αλλού. Εγώ το βρήκα στην πίστη και στον Χριστό. Από τότε είμαι δοσμένος και ταγμένος εκεί με όλη τη δύναμη της ψυχής μου».

«Το έχω πάρει πίσω. Όλη αυτή την αγάπη, όλο αυτό το χάδι έχει γυρίσει σε εμένα. Όμως είναι ένα πράγμα που δεν μπορείς να το ερμηνεύσεις για να το καταλάβει ο κόσμος. Είναι κάτι πολύ εσωτερικό κάτι πολύ προσωπικό. Η πίστη είναι μία. Ο καθένας νομίζει ότι πιστεύει με διαφορετικό τρόπο. Εγώ δεν συμφωνώ με αυτό» κατέληξε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight