Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Τι λέει για το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Τι λέει για το ενδεχ...

Αποκαλυπτική η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αυτό το διάστημα μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ θεάτρου και των υπόλοιπων καλλιτεχνικών υποχρεώσεων της με το τραγούδι.

Παράλληλα δηλώνει πολύ ερωτευμένη και ενθουσιασμένη στο πλευρό του νέου της συντρόφου Ανδρέα Συρίγου. Η τραγουδίστρια βρέθηκε προσκεκλημένη στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Τετάρτης, με αφορμή την θεατρική παράσταση «Η εκατομμυριούχος», όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Νίκο Κουρή.

Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο για τον ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε τα δικά της σχόλια.

«Ποτέ δεν λέω ποτέ για τίποτα! Αχ, άστε όμως τώρα, δεν ξέρω… Πολύ νωρίς είναι ακόμα για όλα αυτά. Είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενη, ναι είμαι και ανοικτή σε όλα τα πράγματα στη ζωή, αλίμονο Παναγία μου».

«Γελάω και με τον εαυτό μου να μην ήμουνα… Αλλά ο γάμος δεν είναι κάτι που αυτή τη στιγμή με… Έχω κάνει και συνήθως κάνω όμως πράγματα που έλεγα ότι δεν θα τα κάνω».

Είμαι τελείως αυθόρμητη
«Σε βαθμό κακουργήματος είμαι αυθόρμητη. Καλό είναι αυτό, εμένα μ’ αρέσει αν και δεν μπορούν να με ακολουθήσουν όλοι οι άνθρωποι οπότε είναι και κακό» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην τηλεοπτική της παρουσία στο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight