Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Δημοτικές Εκλογές- Ο πίνακας εκτίμησης ψήφου με βάση τις μετρήσεις της Data RC- BINTEO

Πάτρα: Δημοτικές Εκλογές- Ο πίνακας εκτί...

Η βραδιά των αποτελεσμάτων από IONIAN TV - thebest.gr -Πελοπόννησος

Η εκτίμηση του β' γύρου των Δημοτικών Εκλογών 2023 για την Πάτρα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της DATA RC, που διαμορφώθηκαν με βάση τρεις δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν τις ημερομηνίες 3-4/10, 8/10 και 12-13/10.

Ο Κώστας Πελετίδης φαίνεται να συγκεντρώνει ποσοστό 50,2% και ο Κώστας Σβόλης να συγκεντρώνει ποσοστό 43,8% στην εκτίμηση ψήφου.

Δείτε αναλυτικά, τις κάρτες με την εκτίμηση ψήφου:

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Την Κυριακή 15 Oκτωβρίου, μετά την κάλπη, η ενημέρωση έχει τον πρώτο λόγο!

Η μετάδοση των αποτελεσμάτων για τον β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023, ξεκίνησε με μια μαραθώνια εκπομπή με συνδέσεις απο όλα τα κέντρα εξελίξεων σε Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο και Ιόνια Νησιά.

Το προβάδισμα στην ενημέρωση, εγγυάται ένα πολυπληθές επιτελείο ανθρώπων, που αναλαμβάνουν δράση, προκειμένου να μεταφέρουν κάθε πτυχή των εξελίξεων σε κάθε σπίτι, με κάθε τρόπο. Τηλεοπτικά, διαδικτυακά, ραδιοφωνικά. Το έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο, καλύπτει και αυτή την εκλογική αναμέτρηση με ταχύτατη και αξιόπιστη πληροφόρηση.

Ζωντανές συνδέσεις, εξωτερικά συνεργεία σε κάθε σημείο ενδιαφέροντος, αναλυτικά ρεπορτάζ, δηλώσεις των υποψηφίων στα εκλογικά κέντρα, καλεσμένοι στο στούντιο, αναλύσεις και περιγραφές σε πρώτο πλάνο.

Δεκάδες δημοσιογράφοι και τεχνικοί σε έναν αγώνα άμεσης και έγκυρης περιφερειακής ενημέρωσης σε όλο το εύρος της Πελοποννήσου, της Δυτικής Ελλάδας, των νησιών του Ιονίου. Με απευθείας μεταδόσεις από όλους τους μεγάλους δήμους και τις έδρες των τριών Περιφερειών, από την Πάτρα, την Κέρκυρα μέχρι τη Ζάκυνθο, τον Πύργο, την Τρίπολη, την Καλαμάτα, τη Σπάρτη, την Κόρινθο, το Ναύπλιο, τη Ναύπακτο και το Αγρίνιο. Ζωντανές συνδέσεις, αποτελέσματα, πίνακες, διάλογος, κλίμα, αναλύσεις & συγκρίσεις…

Στις 19:00 το απόγευμα αποκαλύπτονται τα αποτελέσματα των ερευνών της Data Consultants για το β’ γύρο των εκλογών στον Δήμο Πατρέων και αναλύονται οι εξελίξεις!

Μια Εκλογική βραδιά γεμάτη πληροφορίες και ανάλυση στατιστικών στοιχείων, σε συνεργασία με τους τρεις μεγαλύτερους ενημερωτικούς οργανισμούς, ΙΟΝΙΑΝ TV, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ & THE BEST.GR.

Γιατί τα Περιφερειακά Μέσα είναι πυλώνες Δημοκρατίας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις