Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Περιπέτεια για την "Θεοπούλα" στην Τριχωνίδα- Έπαθε καρδιακό επεισόδιο και της τοποθέτησαν βηματοδότη

Περιπέτεια για την "Θεοπούλα" ...

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε στη διάρκεια των διακοπών της η Έφη Παπαθεοδώρου

Η γνωστή και αγαπητή ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου περνάει δύσκολες στιγμές, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα «ON time».

«Το καλοκαίρι ήμουν στο χωριό, στα Σιταράλωνα, στη λίμνη Τριχωνίδα. Έπαθα κολάπσους (collapsus), σταμάτησε η καρδιά κι έβαλα βηματοδότη. Είμαι χάλια. Είμαι σε μετεγχειρητική κατάσταση. Έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου. Είμαι ξαπλωμένη. Έκανα εγχείρηση, έβαλα βηματοδότη» αποκάλυψε η Έφη Παπαθεοδώρου.

Σε ερώτησή ποιοι άνθρωποι ήταν κοντά της αυτές τις δύσκολες μέρες, η ηθοποιός απάντησε: «Έχω την αδελφή μου και το γαμπρό μου. Ήταν και είναι οι δικοί μου άνθρωποι δίπλα μου».

Ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους, στον οποίο το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε καλύτερα και τη λάτρεψε, ήταν εκείνος της Θεοπούλας στη σειρά «Στο Παρά Πέντε».

Η Έφη Παπαθεοδώρου στο ρόλο της Θεοπούλας και η Ειρήνη Κουμαριανού στο ρόλο της Σοφίας ήταν οι δύο απίθανες γιαγιάδες, που έμειναν αχώριστες μέχρι και την τελευταία στιγμή, με ατάκες που έως και σήμερα έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη μας. Μετά τη συγκεκριμένη κωμική σειρά, η Έφη Παπαθεοδώρου συνέχισε να ασχολείται έως και σήμερα με το χώρο της υποκριτικής και τα έχει καταφέρει πολύ καλά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight