Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Kevin Spacey: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο ηθοποιός - Φόβος για καρδιακή προσβολή

Kevin Spacey: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ...

Οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο, αφού δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του

Ωρες αγωνίας βίωσε ο Κέβιν Σπέισι (Kevin Spacey), καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Ουζμπεκιστάν, καθώς αισθάνθηκε ολόκληρο το αριστερό του χέρι «να μουδιάζει για περίπου οκτώ δευτερόλεπτα» και φοβήθηκε ότι είχε υποστεί καρδιακή προσβολή, όπως αναφέρει το Page Six.

 Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι καλεσμένος στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τασκένδης, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, αλλά οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο, αφού δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του. Αργότερα, ο Κέβιν Σπέισι επέστρεψε στο φεστιβάλ και εμφανίστηκε στη σκηνή, λέγοντας στο κοινό ότι χαίρει άκρας υγείας.

 «Με έκανε πραγματικά να αφιερώσω μια στιγμή και να σκεφτώ πόσο εύθραυστη είναι η ζωή – για όλους μας» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, ο οποίος εξήγησε ότι πήγε στο νοσοκομείο, έπειτα από προτροπές των συνεργατών του.

 «Πέρασα το απόγευμα εκεί κάνοντας μια ποικιλία από τεστ. Το προσωπικό με φρόντισε και μάλιστα, μου έκαναν μαγνητική τομογραφία. Όλα αποδείχτηκαν εντελώς φυσιολογικά και είμαι ευγνώμων που δεν είναι κάτι πιο σοβαρό» συμπλήρωσε ο Κέβιν Σπέισι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight