Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δείτε πώς είναι σήμερα η πρώην ΑΒΕΞ- Πώς προχωρά το έργο

Πάτρα: Δείτε πώς είναι σήμερα η πρώην ΑΒ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει το χρονοδιάγραμμα

Σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα προχωράει το έργο στην πρώην ΑΒΕΞ.

Πιο συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή προχωρά η σκυροδέτηση κι αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ξεκινήσει στις επόμενες βδομάδες και η τοιχοποιία. Το Νοέμβριο  αναμένεται να ξεκινήσει η τοποθέτηση των μεταλλικών στοιχείων και οι υποκατασκευές.

Προκειται για το μεγαλύτερο έργο που ανεγείρεται αυτή τη στιγμή στην Πάτρα, άνω των 20.000 τμ σε διαθέσιμους χώρους, σε περί των 21.000 τμ. έκταση. Να θυμίσουμε ότι το έργο θα μετατρέψει την έκταση σε σύγχρονο εμπορικό πόλο έλξης, καθώς θα δημιουργηθεί ένα σύγχρονο εμπορικό πάρκο.

«Στην κατασκευή αυτού του μεγάλου εμπορικού πάρκου, έχουμε επιλέξει να συνεργαστούμε και με τοπικές εταιρείες, καθώς αποτελεί στρατηγική μας να ενισχύουμε την τοπική οικονομία συμπεριλαμβάνοντας όσους περισσότερους τοπικούς φορείς, επιχειρήσεις κι εταιρείες μπορούμε»  είχε εξηγήσει η Ten Tec, τεχνικός εταίρος της Ten Brinke, που βρίσκεται πίσω από την κατασκευή του έργου.

Να σημειώσουμε ότι τόσο το Project Management όσο και το Construction Management το έχει αναλάβει η θυγατρική τεχνική εταιρεία της Ten Brinke, TenTec. H TenTec A.E. ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 ως στρατηγικός εταίρος σχεδιασμού και υλοποίησης έργων του Ομίλου Ten Brinke στην Ελλάδα. Έκτοτε, η εταιρεία έχει διευρύνει τις υπηρεσίες της απευθυνόμενη σε κάθε εταιρεία ανάπτυξης ή/και επενδυτή ακινήτων που χρειάζεται προηγμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες διαχείρισης έργων υψηλής ποιότητας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις