Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιάννενα: Κατεπείγουσα έρευνα για την 20χρονη φοιτήτρια που πέθανε από ανακοπή μετά από αμυγδαλίτιδα

Γιάννενα: Κατεπείγουσα έρευνα για την 20...

Η άτυχη φοιτήτρια άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή, σε νοσοκομείο στα Γιάννενα. Νοσηλευόταν από τη μέρα που διαγνώστηκε με αμυγδαλίτιδα, με την κατάσταση της υγείας της να χειροτερεύει διαρκώς…

Η 20χρονη φοιτήτρια νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στα Γιάννενα με αμυγδαλίτιδα, με την κατάσταση της υγείας της όμως αντί να βελτιώνεται να χειροτερεύει διαρκώς.

Οι θεράποντες γιατροί ζήτησαν να κάνει μια σειρά από εξετάσεις για να της χορηγήσουν την κατάλληλη θεραπεία. Κατά τη διάρκειά τους όμως η νεαρή κοπέλα κατέρρευσε και άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή. Με τους δικούς της ανθρώπους να παραμένουν συντετριμμένοι και να περιμένουν τις επίσημες απαντήσεις για την άτυχη γυναίκα. Μια κοπέλα γεμάτη όρεξη για ζωή, που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ο θάνατός της συγκλονίζει τόσο την πόλη που ξεψύχησε όσο και τη Χίο από όπου καταγόταν.

 

 

Κατεπείγουσα προκαταρκτική με σκοπό την διερεύνηση του θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας με καταγωγή από τη Χίο, διατάχθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η εντολή για την Προκαταρκτική που ξεκινά άμεσα δόθηκε από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Ιωάννη Καρβέλη.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα εξεταστούν πιθανά λάθη ή παραλείψεις που έγιναν κατά τη νοσηλεία της άτυχης κοπέλας ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

 


Η κοπέλα εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική πριν από μία εβδομάδα και διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα. Προσήλθε με φιλικό της πρόσωπο το οποίο είχε επίσης είχε τα ίδια συμπτώματα αλλά πήρε εξιτήριο μετά από δύο ημέρες.

Η κατάστασή της 20χρονης ωστόσο αντί να βελτιώνεται γινόταν χειρότερη. Ο πυρετός στην κοπέλα επέμενε, ενώ όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, είχε έντονους πόνους στην κοιλιά, οι οποίοι αποδόθηκαν σε γαστρεντερίτιδα. Έγινε αξονική τομογραφία και παρέμεινε στην κλινική για να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου κατά την διάρκεια εξετάσεων η κοπέλα έπαθε ανακοπή. Διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων όπου νωρίς το μεσημέρι κατέληξε.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ το κορίτσι δεν είχε ιατρικό ιστορικό, δεν αντιμετώπιζε χρόνιο νόσημα και δεν είχε διαγνωστεί με κανένα καρδιολογικό πρόβλημα στο παρελθόν. Τα ερωτήματα που προκύπτουν ως εκ τούτου είναι πολλά και κρίσιμα για τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια θανάτου της 20χρονης…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις