Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημοτικές εκλογές 2023: Δεν κατεβαίνει υποψήφιος ο Γιώργος Ρώρος- Ποιους στηρίζει

Δημοτικές εκλογές 2023: Δεν κατεβαίνει υ...

Δήλωση του επικεφαλής της "Ώρα Πατρών" Γιώργου Ρώρου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

 Την απόφασή του να μην κατέλθει υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων γνωστοποιεί ο Γιώργος Ρώρος, επικεφαλής της παράταξης Ώρα Πατρών.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει πως η παραταξή του συνεργάζεται "με την παράταξη  του υποψήφιου Δημάρχου Βασίλη Αϊβαλή "Πάτρα Σπουδαία και Πάλι", την οποία και στηρίζω. Στην Περιφέρεια στηρίζω τον Κώστα Καρπέτα με το συνδυασμό "Δυτική Ελλάδα, Μαζί Αλλάζουμε".

Η «Ώρα Πατρών» θα συνεχίσει την αυτόνομη πορεία της, ενεργή, παρούσα και ιδιαίτερα χρήσιμη και την επόμενη μέρα των εκλογών. Παραμένω ενεργός πολίτης, με διάθεση προσφοράς στην κοινωνία, εκεί που πρέπει να αναμετριέται το μπόι ΟΛΩΝ μας.", επισημαίνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Τον Ιανουάριο του 2019 ζητήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ να κατέβω επικεφαλής στις εκλογές με την ταυτόχρονη δημιουργία νέας αυτοδιοικητικής παράταξης. Ο χρόνος προετοιμασίας που είχαμε για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν ελάχιστος. Οι αντικειμενικές και υποκειμενικές συνθήκες ήταν δύσκολες και η στήριξη στο μεσοδιάστημα ελλιπής.

Η παράταξή μας «Ώρα Πατρών» στο λίγο διάστημα από τη δημιουργία της μέχρι τις τότε εκλογές έδωσε έναν αξιοπρεπή αγώνα. Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποίησε, αλλά στην αυτοδιοίκηση κρίνεται η διαρκής παρουσία και η διαδρομή. Θερίζεις στις εκλογές τους καρπούς που έσπειραν οι προηγούμενοι.

Ήταν όμως η αρχή για να δημιουργηθεί αυτοδιοικητική Παράταξη, όπου και ξεκινήσαμε τη νέα σπορά. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια με εργατικότητα, αξιοπρέπεια, ανιδιοτέλεια, με αρχές και ήθος γίναμε Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στον Δήμο της Πάτρας.

Η προσπάθεια, μαζί με άλλους συναγωνιστές, για συζήτηση, με παραγωγή αυτοδιοικητικής πολιτικής και δημιουργία πανελλαδικής κίνησης στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, συνάντησε τα εμπόδια των μηχανισμών, ακόμα και η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ πρόταση για συζήτηση στα πλαίσια του συνεδρίου τον Απρίλη 2022.

Τα αποτελέσματα της έλλειψης κεντρικής αυτοδιοικητικής πολιτικής είναι φανερά στις μέρες μας, θα γίνουν πιο εμφανή στις 8 Οκτωβρίου. Κρίνω σκόπιμο να ενημερώσω τους φίλους, συναγωνιστές και οι συντοπίτες μου, ότι λόγοι προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας με οδηγούν στην απόφαση να μην είμαι υποψήφιος εκ νέου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Θα ολοκληρώσω τη θητεία μου από τη θέση που μου εμπιστεύτηκαν οι συμπολίτες μου, τους οποίους και ευχαριστώ, στο δημοτικό συμβούλιο, έως την 31/12/23, που θα λήξει η τρέχουσα δημοτική περίοδος. Η παράταξη μας «Ώρα Πατρών» συνεργάζεται με την παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Βασίλη Αϊβαλή "Πάτρα Σπουδαία και Πάλι", την οποία και στηρίζω. Στην Περιφέρεια στηρίζω τον Κώστα Καρπέτα με το συνδυασμό "Δυτική Ελλάδα, Μαζί Αλλάζουμε".

Η «Ώρα Πατρών» θα συνεχίσει την αυτόνομη πορεία της, ενεργή, παρούσα και ιδιαίτερα χρήσιμη και την επόμενη μέρα των εκλογών. Παραμένω ενεργός πολίτης, με διάθεση προσφοράς στην κοινωνία, εκεί που πρέπει να αναμετριέται το μπόι ΟΛΩΝ μας..

Με εκτίμηση Ρώρος Γιώργος Επικεφαλής της «Ώρα Πατρών».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις