Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Στο πλευρό του Βασίλη Αϊβαλή και ο Ηλίας Γρηγόρης

Πάτρα: Στο πλευρό του Βασίλη Αϊβαλή και ...

Η ανακοίνωση

Στο πλευρό του Βασίλη Αϊβαλή και ο Ηλίας Γρηγόρης

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη "«Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι», αναφέρει: 

Τον Ηλία Γρηγόρη, ένα έμπειρο στέλεχος, με δυναμική παρουσία στα κοινά και στον χώρο της Αυτοδιοίκησης υποδέχεται η παράταξη «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Βασίλη Αϊβαλή.

«Καλωσορίζουμε ένα στέλεχος της Αυτοδιοίκησης που προσπάθησε σθεναρά για τη συνένωση των προοδευτικών δυνάμεων στο Δήμο της Πάτρας. Ένα στέλεχος που ξέρει να μάχεται και να παρεμβαίνει υπέρ των δικαίων των πολιτών και δη των αδυνάμων. Ένα στέλεχος με πάθος για την πόλη μας και τους ανθρώπους της» αναφέρει ο Βασίλης Αϊβαλής καλωσορίζοντας τον Ηλία Γρηγόρη στο ψηφοδέλτιο της παράταξης. «Με τη γνώση και την εμπειρία του, αλλά και με την εργατικότητα και την στοχοπροσήλωσή του σε αρχές και αξίες, ο Ηλίας Γρηγόρης θα συμβάλει δυναμικά στη μάχη που θα δώσουμε μαζί για μια καλύτερη Πάτρα».

O Ηλίας Γρηγόρης γεννήθηκε στην Πάτρα το 1957 στην περιοχή Γκάζι (Όπισθεν Λαδόπουλου). Τελειώνοντας το Β’ Γυμνάσιο Πατρών εισήχθη στην Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης και το 1980 έλαβε το πτυχίο του. Εργάζεται από το 1982 στην Πάτρα σαν ελεύθερος επαγγελματίας Χειρουργός Οδοντίατρος. Είναι ενταγμένος από το 1975 στην Αριστερά, την οποία υπηρετεί μέχρι σήμερα οργανωτικά σε όλες τις βαθμίδες της τοπικής της κλίμακας. Σήμερα είναι μέλος του Συντονιστικού της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας. Υπήρξε κατ’ επανάληψη υποψήφιος βουλευτής της Ανανεωτικής Ριζοσπαστικής Αριστεράς στο νομό Αχαΐας, υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων το 2002, εκλεγμένος κατ’ επανάληψη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πατρέων και Προέδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πατρινό Καρναβάλι το 2012. Διετέλεσε δυο φορές Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αχαΐας, επί 35ετια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αχαΐας και πολλές φορές εκλεγμένος εκλέκτορας στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις