Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μηνυτήρια αναφορά για τετελεσμένη ανθρωποκτονία καταθέτει η οικογένεια της 41χρονης Όλγας

Μηνυτήρια αναφορά για τετελεσμένη ανθρωπ...

Όσα τραγικά βίωσε στα χέρια του συντρόφου της, αλλά και μετά τον ξυλοδαρμό της, όπου έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της 41χρονης

Τις τραγικές στιγμές που βίωσε από την ημέρα του ξυλοδαρμού της μέχρι να καταλήξει, περιέγραψε ο δικηγόρος της οικογένειας της 41χρονης Όλγας, που είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της και προπονητή τζούντο στην Αργυρούπολη το 2022.

Μιλώντας στο MEGA, ο Λουκάς Πουρσανίδης, μίλησε για την τραγική περιπέτεια της 41χρονης, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο ο δράστης να κατηγορηθεί και για ανθρωποκτονία.

Σημειώνεται ότι ο προπονητής τζούντο έχει ήδη καταδικαστεί ομόφωνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

"Πλέον μιλάμε για τετελεσμένη ανθρωποκτονία, που συνδέεται αιτιωδώς με τις πράξεις του δράστη. Πλην όμως, υπάρχει αυτό που αποκαλούμε στα νομικά 'δεδικασμένο'. Όταν έχει καταδικαστεί κάποιος, δεν μπορεί να καταδικαστεί εκ νέου για πανομοιότυπη πράξη. Εμείς θα ασκήσουμε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία για τετελεσμένη ανθρωποκτονία, αλλά ο εισαγγελέας θα κρίνει εάν θα ασκήσει νέα ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό της τραγωδίας
Η 41χρονη έδινε αγώνα ζωής επί 1,5 χρόνο και η ιστορία της είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη όταν στις 14 Ιανουαρίου 2022 δέχθηκε άγρια επίθεση από τον σύντροφό της μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην περιοχή της Αργυρούπολης, ενώ αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή και η Όλγα διακομίστηκε σε κωματώδη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Κατερίνας Ρίστα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στις 12 Αυγούστου από το κέντρο αποκατάστασης στο Λαϊκό Νοσοκομείο για πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Δυστυχώς, όμως, σήμερα το πρωϊ κατέληξε. Ως αιτία θανάτου αναφέρεται η λοίμωξη του αναπνευστικού. Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι γονείς της.

Τα χτυπήματα που είχε δεχθεί η 41χρονη είχαν ως αποτέλεσμα να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ παρέμεινε σε κώμα για περίπου επτά μήνες.

Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις, η Όλγα δεν το έβαλε κάτω, και κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή έπειτα από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις. Οι εγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη είχαν προκαλέσει προσωρινή απώλεια της ομιλίας, ενώ αδυνατούσε να κινηθεί και να αυτοεξυπηρετηθεί.

Σχεδόν δέκα μήνες μετά από τον ξυλοδαρμό της στην Αργυρούπολη, ο Οργανισμός Πράξη Αγάπης βοήθησε την Όλγα να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης, όπου σημείωσε σημαντική πρόοδο, ωστόσο, δεν ήταν αρκετό.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (28/08) ο Σύλλογος Φίλοι Προασπίζω προχώρησε σε μια ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, ανακοινώνοντας πως η 41χρονη Όλγα υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά της και έφυγε από τη ζωή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις