Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Φοβερή η Αγγελική Σδούγα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης

Φοβερή η Αγγελική Σδούγα στέφθηκε πρωταθ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το μεσημέρι της Παρασκευής η Αγγελική Σδούγα Σδούγα της ΠΥΓΜΗ Πάτρας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων, που διεξάγεται στο Μάριμπορ της Σλοβενίας, στην κατηγορία των 40 κιλών, με αντίπαλο την Αγγλίδα Teigan King.

Δυναμική, παθιασμένη με τεχνική που θα ζήλευαν κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο, η Αγγελική Σδούγα μπήκε στο ρινγκ, στον τελικό των 40 κιλών και έκανε τους πάντες να «παραμιλάνε».

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Η αντίπαλος της Αγγελικής, η Teigan King όσο και να ήθελε να αντιμετωπίσει την Ελληνίδα «αμαζόνα» μας δεν είχε κανένα απολύτως περιθώριο.

Η Αγγελική ήταν αποφασισμένη, δεν θα κατέβαινε από το ρινγκ αν δεν σήκωνε ο διαιτητής το δικό της χέρι ψηλά, αν δεν κατακτούσε το Χρυσό μετάλλιο.

Και τα κατάφερε! Η Αγγελική Σδούγα φορώντας τα «γαλανόλευκα» γάντια της σήκωσε την Ελληνική Πυγμαχία στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου της Ευρώπης. Το άξιζε με το παραπάνω η αθλήτριά μας γιατί πραγματοποίησε έναν συγκλονιστικό αγώνα ίσως από τους καλύτερους που έγιναν στο φετινό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων

«Υπερηφάνεια Συγκίνηση και Θαυμασμός για την Εθνική μας Ομάδα. Συγχαρητήρια στην Αγγελική μας σε όλη την Ελληνική Αποστολή στην Σλοβενία. Σήμερα ΝΙΚΗΣΕ η Ελληνική Ψυχή. Ακόμη μία φορά σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα «γράψατε» ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ με ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΥΓΜΑΧΙΑ. Μπράβο σε όλους, η Ελλάδα σας ευχαριστεί» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

 

Στο πρωτάθλημα μετείχαν και οι Πετρίτση, Γκολφινοπούλου και Ζουρνατζής της Παναχαϊκής.

Θυμίζουμε ότι η αθλήτρια του Λάμπρου Μιχαλόπουλου στο οικείο περσινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πρωταθλημα που είχε γίνει στην Τουρκία ήταν 3η!

Δυο στα δύο!

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports